Запис Детальніше

Вплив рослинних наповнювачів та цукрозамінників на якість молочних десертів

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Вплив рослинних наповнювачів та цукрозамінників на якість молочних десертів
Влияние растительных наполнителей и сахарозаменителей на качество молочных десертов
Effect of fillers and sweeteners on the quality of dairy desserts
 
Creator Гребельник, О. П.
Гребельник, О. П.
Grebelnuk, O.
Гуць, В. С.
Гуць, В. С.
Guts, V.
Скорченко, Т. А.
Скорченко, Т. А.
Skorchenko, T.
 
Subject Десерт, коктейль, сухі десертні суміші, пудинг, структурно-механічні показники.
Десерт, коктейль, сухие десертные смеси, пудинг, структурно-механические показатели.
Dessert, cocktail, dry dessert mixes, puddings, structural and mechanical performance.
 
Description Визначено залежність між вмістом рослинних наповнювачів та цукрозамінників та структурно-механічними властивостями молочних десертів. Досліджено показники пінозбитості, піностійкості, вологоутримуючу здатність та органолептичні показники сухих десертних сумішей, які використовуються у технології розроблених молочних коктейлів.
Определена зависимость между содержанием растительных наполнителей и сахарозаменителей и структурно-механическими свойствами молочных десертов. Исследованы показатели пенозбитости, пеностойкости, влагоудерживающую способность и органолептические показатели сухих десертных смесей, используемых в технологии разработанных молочных коктейлей.
It was detected the dependence between the content of fillers, sweeteners and structural, mechanical properties of dairy desserts. Investigated such parameters as a pen, the pen stability, moisture capacity and organoleptic of dry dessert mixes, which are used in the developed technologies of milkshakes.
 
Publisher Молочна промисловість. – № 3(6).
 
Date 2012-07-06T14:13:23Z
2012-07-06T14:13:23Z
2003
 
Type Article
 
Identifier http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/2080
 
Language other