Вплив рослинних наповнювачів та цукрозамінників на якість молочних десертів
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Вплив рослинних наповнювачів та цукрозамінників на якість молочних десертів
Влияние растительных наполнителей и сахарозаменителей на качество молочных десертов Effect of fillers and sweeteners on the quality of dairy desserts |
|
Creator |
Гребельник, О. П.
Гребельник, О. П. Grebelnuk, O. Гуць, В. С. Гуць, В. С. Guts, V. Скорченко, Т. А. Скорченко, Т. А. Skorchenko, T. |
|
Subject |
Десерт, коктейль, сухі десертні суміші, пудинг, структурно-механічні показники.
Десерт, коктейль, сухие десертные смеси, пудинг, структурно-механические показатели. Dessert, cocktail, dry dessert mixes, puddings, structural and mechanical performance. |
|
Description |
Визначено залежність між вмістом рослинних наповнювачів та цукрозамінників та структурно-механічними властивостями молочних десертів. Досліджено показники пінозбитості, піностійкості, вологоутримуючу здатність та органолептичні показники сухих десертних сумішей, які використовуються у технології розроблених молочних коктейлів.
Определена зависимость между содержанием растительных наполнителей и сахарозаменителей и структурно-механическими свойствами молочных десертов. Исследованы показатели пенозбитости, пеностойкости, влагоудерживающую способность и органолептические показатели сухих десертных смесей, используемых в технологии разработанных молочных коктейлей. It was detected the dependence between the content of fillers, sweeteners and structural, mechanical properties of dairy desserts. Investigated such parameters as a pen, the pen stability, moisture capacity and organoleptic of dry dessert mixes, which are used in the developed technologies of milkshakes. |
|
Publisher |
Молочна промисловість. – № 3(6).
|
|
Date |
2012-07-06T14:13:23Z
2012-07-06T14:13:23Z 2003 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/2080
|
|
Language |
other
|
|