Запис Детальніше

Мікробіологія галузі : тести до вивчення дисципліни

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Мікробіологія галузі : тести до вивчення дисципліни
Микробиология области : тесты к изучению дисциплины
Microbiology field : tests to the discipline
 
Creator Воронцов, О. О.
Vorontsov, O.
Воронцов, А. А.
 
Subject мікробіологія м'яса
микробиология мяса
microbiology of meat
 
Description Тести до вивчення дисципліни для студентів спеціальності " Технологія зберігання, консервування та переробки м'яса " напряму 6.091700 "Харчова технологія та інженерія"
денної форми навчання. Тесты к изучению дисциплины для студентов специальности "Технология хранения, консервирования и переработки мяса" направления 6.091700 "Пищевая технология и инженерия" дневной формы обучения. Tests to study the subject for students of specialty "Technology of storage, preservation and processing of meat" direction 6.091700 "Food Technology and Engineering" full-time education.
 
Date 2012-09-06T00:32:21Z
2012-09-06T00:32:21Z
2012
 
Type Other
 
Identifier Воронцов, О. О. Мікробіологія галузі : тести до вивчення дисципліни для студентів спеціальності " Технологія зберігання, консервування та переробки м'яса " напряму 6.091700 "Харчова технологія та інженерія" денної форми навчання / О. О. Воронцов. - К. : НУХТ, 2012.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/2358
 
Language uk_UK