Мікробіологія галузі : тести до вивчення дисципліни
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Мікробіологія галузі : тести до вивчення дисципліни
Микробиология области : тесты к изучению дисциплины Microbiology field : tests to the discipline |
|
Creator |
Воронцов, О. О.
Vorontsov, O. Воронцов, А. А. |
|
Subject |
мікробіологія м'яса
микробиология мяса microbiology of meat |
|
Description |
Тести до вивчення дисципліни для студентів спеціальності " Технологія зберігання, консервування та переробки м'яса " напряму 6.091700 "Харчова технологія та інженерія" денної форми навчання. Тесты к изучению дисциплины для студентов специальности "Технология хранения, консервирования и переработки мяса" направления 6.091700 "Пищевая технология и инженерия" дневной формы обучения. Tests to study the subject for students of specialty "Technology of storage, preservation and processing of meat" direction 6.091700 "Food Technology and Engineering" full-time education. |
|
Date |
2012-09-06T00:32:21Z
2012-09-06T00:32:21Z 2012 |
|
Type |
Other
|
|
Identifier |
Воронцов, О. О. Мікробіологія галузі : тести до вивчення дисципліни для студентів спеціальності " Технологія зберігання, консервування та переробки м'яса " напряму 6.091700 "Харчова технологія та інженерія" денної форми навчання / О. О. Воронцов. - К. : НУХТ, 2012.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/2358 |
|
Language |
uk_UK
|
|