Оброблення житньо–пшеничного хліба струмами НВЧ з метою запобігання пліснявінню
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Оброблення житньо–пшеничного хліба струмами НВЧ з метою запобігання пліснявінню
Обработка ржано-пшеничного хлеба токами СВЧ с целью предотвращения плесневению Treatment of rye-wheat bread microwave currents to prevent mold |
|
Creator |
Дробот, В. І.
Сильчук, Т. А. Антонюк, М. М. Дробот, В. И. Сильчук, Т. А. Антонюк, М. И. Silchuk, T. Drobot, V. Antonyuk, M. |
|
Subject |
хліб
солодовий екстракт ферментний препарат процес черствіння хлеб солодовый экстракт ферментные препараты процесс черствения bread malt extract enzymes stylling process |
|
Description |
Наведені результати впливу струмів НВЧ на житньо-пшеничний хліб. Показано ефективність використання СВЧ енергії з метою подовження терміну зберігання хліба без погіршання його споживчих характеристик. Приведены результаты воздействия токов СВЧ на ржано – пшеничный хлеб. Показана эффективность использования СВЧ энергии для продлевания сроков хранения хлеба, без ухудшения его потребительских характеристик. Results of UHF streams affect on rye – wheat breads have achieved. Effectiveness of UHF energy use for prolonging storage time of bread without worsening of consumer characteristics has been shown. |
|
Date |
2012-09-06T21:39:50Z
2012-09-06T21:39:50Z 2004 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Сильчук, Т. А. Оброблення житньо–пшеничного хліба струмами НВЧ з метою запобігання пліснявінню / В. І. Дробот, Т. А. Сильчук, М. М. Антонюк // Зерно і хліб. - 2004. – № 3. – С. 49.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/2393 |
|
Language |
uk_UK
|
|