Запис Детальніше

Оброблення житньо–пшеничного хліба струмами НВЧ з метою запобігання пліснявінню

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Оброблення житньо–пшеничного хліба струмами НВЧ з метою запобігання пліснявінню
Обработка ржано-пшеничного хлеба токами СВЧ с целью предотвращения плесневению
Treatment of rye-wheat bread microwave currents to prevent mold
 
Creator Дробот, В. І.
Сильчук, Т. А.
Антонюк, М. М.
Дробот, В. И.
Сильчук, Т. А.
Антонюк, М. И.
Silchuk, T.
Drobot, V.
Antonyuk, M.
 
Subject хліб
солодовий екстракт
ферментний препарат
процес черствіння
хлеб
солодовый экстракт
ферментные препараты
процесс черствения
bread
malt extract
enzymes
stylling process
 
Description Наведені результати впливу струмів НВЧ на житньо-пшеничний хліб. Показано ефективність використання СВЧ енергії з метою подовження терміну зберігання хліба без погіршання його споживчих характеристик. Приведены результаты воздействия токов СВЧ на ржано – пшеничный хлеб. Показана эффективность использования СВЧ энергии для продлевания сроков хранения хлеба, без ухудшения его потребительских характеристик.
Results of UHF streams affect on rye – wheat breads have achieved. Effectiveness of UHF energy use for prolonging storage time of bread without worsening of consumer characteristics has been shown.
 
Date 2012-09-06T21:39:50Z
2012-09-06T21:39:50Z
2004
 
Type Article
 
Identifier Сильчук, Т. А. Оброблення житньо–пшеничного хліба струмами НВЧ з метою запобігання пліснявінню / В. І. Дробот, Т. А. Сильчук, М. М. Антонюк // Зерно і хліб. - 2004. – № 3. – С. 49.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/2393
 
Language uk_UK