Запис Детальніше

Використання гідроколоїдів у харчовому виробництві

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Використання гідроколоїдів у харчовому виробництві
Использование гидроколлоидов в пищевом производстве
Use of hydrocolloids in food production
 
Creator Кирьянова, А. А.
Kyrianova, A.
Корецька, І. Л.
Корецкая, И. Л.
Koretska, I.
Манк, В. В.
Манк, В. В.
Mank, V.
Бахмач, В. О.
Бахмач, В. А.
Bakhmach, V.
 
Subject гідроколоїди
структура
стабілізація
майонез
гидроколлоиды
структура
стабилизация
майонез
hydrocolloids
structure
stabilization
mayonnaise
 
Description Досліджено ефективність використання гідроколоїдів при виробництві харчових продуктів.
Исследована эффективность использования гидроколлоидов при производстве пищевых продуктов.
The efficiency of the use of hydrocolloids in food production.

Исследована эффективность использования гидроколлоидов при производстве пищевых продуктов

The efficiency of the use of hydrocolloids in food production
 
Contributor Кір’янова, Г. А.
 
Date 2012-09-13T18:58:18Z
2012-09-13T18:58:18Z
2012
 
Type Article
 
Identifier Кір’янова, Г. А. Використання гідроколоїдів у харчовому виробництві / Г. А. Кір’янова, І. Л. Корецька, В. В. Манк, В. О. Бахмач // Вісник НТУ ХПІ. – 2003. – Вип. 16. – С. 235-239.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/2555
 
Language uk_UK