Використання гідроколоїдів у харчовому виробництві
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Використання гідроколоїдів у харчовому виробництві
Использование гидроколлоидов в пищевом производстве Use of hydrocolloids in food production |
|
Creator |
Кирьянова, А. А.
Kyrianova, A. Корецька, І. Л. Корецкая, И. Л. Koretska, I. Манк, В. В. Манк, В. В. Mank, V. Бахмач, В. О. Бахмач, В. А. Bakhmach, V. |
|
Subject |
гідроколоїди
структура стабілізація майонез гидроколлоиды структура стабилизация майонез hydrocolloids structure stabilization mayonnaise |
|
Description |
Досліджено ефективність використання гідроколоїдів при виробництві харчових продуктів. Исследована эффективность использования гидроколлоидов при производстве пищевых продуктов. The efficiency of the use of hydrocolloids in food production. Исследована эффективность использования гидроколлоидов при производстве пищевых продуктов The efficiency of the use of hydrocolloids in food production |
|
Contributor |
Кір’янова, Г. А.
|
|
Date |
2012-09-13T18:58:18Z
2012-09-13T18:58:18Z 2012 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Кір’янова, Г. А. Використання гідроколоїдів у харчовому виробництві / Г. А. Кір’янова, І. Л. Корецька, В. В. Манк, В. О. Бахмач // Вісник НТУ ХПІ. – 2003. – Вип. 16. – С. 235-239.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/2555 |
|
Language |
uk_UK
|
|