Запис Детальніше

Використання камеді у виробництві низько жирних майонезів

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Використання камеді у виробництві низько жирних майонезів
Использование камеди в производстве низкожирных майонезов
Use of gum in the production of low fat mayonnaise
 
Creator Бахмач, В. О.
Бахмач, В. А.
Bakhmach, V.
Манк, В. В.
Манк, В. В.
Mank, V.
Кір’янова, Г. А.
Кирьянова, А. А.
Kyrianova, A.
Корецька, І. Л.
Корецкая, И. Л.
Koretska, I.
 
Subject полісахариди
структура
стабілізація
майонез
полисахариды
структура
стабилизация
майонез
hydrocolloids
structure stabilization
mayonnaise
 
Description Досліджено ефективність використання деяких полісахаридів у виробництві низькожирних майонезів

Исследована эффективность использования некоторых полисахаридов в производстве низкожирных майонезов

The efficiency of the use of some polysaccharides in manufacturing mayonnaise
 
Date 2012-09-13T19:07:38Z
2012-09-13T19:07:38Z
2012
 
Type Article
 
Identifier Бахмач, В. О. Використання камеді у виробництві низько жирних майонезів / В. О. Бахмач, В. В. Манк, Г. А. Кір’янова, І. Л. Корецька // Актуальні проблеми харчування : технологія та обладнання, організація і економіка : Міжнародна науково-технічна конф., 11-12 вересня 2003 р. : тези доп. – 2003. – С. 127-128.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/2556
 
Language uk_UK