Використання камеді у виробництві низько жирних майонезів
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Використання камеді у виробництві низько жирних майонезів
Использование камеди в производстве низкожирных майонезов Use of gum in the production of low fat mayonnaise |
|
Creator |
Бахмач, В. О.
Бахмач, В. А. Bakhmach, V. Манк, В. В. Манк, В. В. Mank, V. Кір’янова, Г. А. Кирьянова, А. А. Kyrianova, A. Корецька, І. Л. Корецкая, И. Л. Koretska, I. |
|
Subject |
полісахариди
структура стабілізація майонез полисахариды структура стабилизация майонез hydrocolloids structure stabilization mayonnaise |
|
Description |
Досліджено ефективність використання деяких полісахаридів у виробництві низькожирних майонезів Исследована эффективность использования некоторых полисахаридов в производстве низкожирных майонезов The efficiency of the use of some polysaccharides in manufacturing mayonnaise |
|
Date |
2012-09-13T19:07:38Z
2012-09-13T19:07:38Z 2012 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Бахмач, В. О. Використання камеді у виробництві низько жирних майонезів / В. О. Бахмач, В. В. Манк, Г. А. Кір’янова, І. Л. Корецька // Актуальні проблеми харчування : технологія та обладнання, організація і економіка : Міжнародна науково-технічна конф., 11-12 вересня 2003 р. : тези доп. – 2003. – С. 127-128.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/2556 |
|
Language |
uk_UK
|
|