Запис Детальніше

Влияние белковых добавок на устойчивость пищевых эмульсий

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Влияние белковых добавок на устойчивость пищевых эмульсий
Вплив білкових добавок на стійкість харчових емульсій
Influence of albuminous additions on stability of food emulsions
 
Creator Бахмач, В. А.
Bakhmach, V.
Тимохін, В. В.
Тимохин, В. В.
Timokhin, V.
Манк, В. В.
Манк, В. В.
Mank, V.
 
Subject емульсія
яєчний порошок
соєве борошно
поверхневий натяг
эмульсия
яичный порошок
соевая мука
поверхностное натяжение
emulsion
egg powder
soyameal
surface-tens ion
 
Description Досліджено ефективність використання соєвого борошна для стабілізації харчових емульсій

Исследована эффективность использования соевой муки для стабилизации пищевых эмульсий

Investigational efficiency of the use of soyameal for stabilizing of food emulsions
 
Contributor Бахмач, В. О.
 
Date 2012-09-13T19:18:46Z
2012-09-13T19:18:46Z
2012
 
Type Article
 
Identifier Бахмач, В. О. Влияние белковых добавок на устойчивость пищевых эмульсий / В. О. Бахмач, В. В. Тимохін, В. В. Манк // Хранителна наука, техника и технологи - 2003 : Міжнародна конференція, 15-17 жовтня 2003. - С. 16-18.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/2557
 
Language other