Влияние белковых добавок на устойчивость пищевых эмульсий
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Влияние белковых добавок на устойчивость пищевых эмульсий
Вплив білкових добавок на стійкість харчових емульсій Influence of albuminous additions on stability of food emulsions |
|
Creator |
Бахмач, В. А.
Bakhmach, V. Тимохін, В. В. Тимохин, В. В. Timokhin, V. Манк, В. В. Манк, В. В. Mank, V. |
|
Subject |
емульсія
яєчний порошок соєве борошно поверхневий натяг эмульсия яичный порошок соевая мука поверхностное натяжение emulsion egg powder soyameal surface-tens ion |
|
Description |
Досліджено ефективність використання соєвого борошна для стабілізації харчових емульсій Исследована эффективность использования соевой муки для стабилизации пищевых эмульсий Investigational efficiency of the use of soyameal for stabilizing of food emulsions |
|
Contributor |
Бахмач, В. О.
|
|
Date |
2012-09-13T19:18:46Z
2012-09-13T19:18:46Z 2012 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Бахмач, В. О. Влияние белковых добавок на устойчивость пищевых эмульсий / В. О. Бахмач, В. В. Тимохін, В. В. Манк // Хранителна наука, техника и технологи - 2003 : Міжнародна конференція, 15-17 жовтня 2003. - С. 16-18.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/2557 |
|
Language |
other
|
|