Узагальнення кінетики сушіння зв'язнодисперсних структурованих харчових продуктів
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Узагальнення кінетики сушіння зв'язнодисперсних структурованих харчових продуктів
Обобщение кинетики сушки связнодисперсных структурированных пищевых продуктов A generalization of drying kinetics is connected dispersion structured foodstuff |
|
Creator |
Іващенко, Н. В.
Буляндра, О. Ф. Шутюк, В. В. Іvashchenko, N. Bulyandra, O. Shutyuk, V. Иващенко, Н. В. Буляндра, А. Ф. |
|
Subject |
сушіння
картопляний крохмаль буряковий жом узагальнені криві сушки картофельный крахмал свекловичный жом обобщенные кривые drying potato starch beet pulp generalized curves |
|
Description |
В статті розглянуто вдосконалена класифікація вологих дисперсних матеріалів, віднесених до групи зв'язнодисперсних речовин з малою пористістю. Зроблено огляд методів узагальнення процесів сушіння для вологих дисперсних систем на прикладах картопляного крохмалю та бурякового жому. Отримані узагальнені криві сушіння для бурякового жому для довільного значення початкової вологості.
В статье рассмотрены усовершенствована классификация влажных дисперсных материалов, отнесенных к группе звьязнодисперсних веществ с малой пористостью. Сделан обзор методов обобщения процессов сушки для влажных дисперсных систем на примерах картофельного крахмала свекловичного жома. Полученные обобщенные кривые сушки для свекловичного жома для произвольного значения начальной влажности. The paper deals with an improved classification moist disperse materials assigned to groups zv'yaznodyspersnyh substances with low porosity. An overview of methods of synthesis processes for drying wet dispersion of the examples of potato starch and beet pulp. These generalized curves for drying beet pulp for any value of the initial moisture content. |
|
Date |
2012-09-18T12:29:13Z
2012-09-18T12:29:13Z 2012 |
|
Identifier |
Іващенко, Н. В. Узагальнення кінетики сушіння зв'язнодисперсних структурованих харчових продуктів / Н. В. Іващенко, О. Ф. Буляндра, В. В. Шутюк // Цукор України. – 2012. - № 6-7. – С. 78-79.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/2677 |
|