Запис Детальніше

Узагальнення кінетики сушіння зв'язнодисперсних структурованих харчових продуктів

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Узагальнення кінетики сушіння зв'язнодисперсних структурованих харчових продуктів
Обобщение кинетики сушки связнодисперсных структурированных пищевых продуктов
A generalization of drying kinetics is connected dispersion structured foodstuff
 
Creator Іващенко, Н. В.
Буляндра, О. Ф.
Шутюк, В. В.
Іvashchenko, N.
Bulyandra, O.
Shutyuk, V.
Иващенко, Н. В.
Буляндра, А. Ф.
 
Subject сушіння
картопляний крохмаль
буряковий жом
узагальнені криві
сушки
картофельный крахмал
свекловичный жом
обобщенные кривые
drying
potato starch
beet pulp
generalized curves
 
Description В статті розглянуто вдосконалена класифікація вологих дисперсних матеріалів, віднесених до групи зв'язнодисперсних речовин з малою пористістю. Зроблено огляд методів узагальнення процесів сушіння для вологих дисперсних систем на прикладах картопляного крохмалю та бурякового жому. Отримані узагальнені криві сушіння для бурякового жому для довільного значення початкової вологості.
В статье рассмотрены усовершенствована классификация влажных дисперсных материалов, отнесенных к группе звьязнодисперсних веществ с малой пористостью. Сделан обзор методов обобщения процессов сушки для влажных дисперсных систем на примерах картофельного крахмала свекловичного жома. Полученные обобщенные кривые сушки для свекловичного жома для произвольного значения начальной влажности.
The paper deals with an improved classification moist disperse materials assigned to groups zv'yaznodyspersnyh substances with low porosity. An overview of methods of synthesis processes for drying wet dispersion of the examples of potato starch and beet pulp. These generalized curves for drying beet pulp for any value of the initial moisture content.
 
Date 2012-09-18T12:29:13Z
2012-09-18T12:29:13Z
2012
 
Identifier Іващенко, Н. В. Узагальнення кінетики сушіння зв'язнодисперсних структурованих харчових продуктів / Н. В. Іващенко, О. Ф. Буляндра, В. В. Шутюк // Цукор України. – 2012. - № 6-7. – С. 78-79.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/2677