Запис Детальніше

Числа Льюіса водних розчинів цукрози

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Числа Льюіса водних розчинів цукрози
Lewis number of aqueous solutions of sucrose
Числа Льюиса водных растворов сахарозы
 
Creator Сінат-Радченко, Д. Є.
Василенко, С. М.
Іващенко, Н. В.
Sinat-Radchenko, D.
Vasylenko, S.
Іvashchenko, N.
Иващенко, Н. В.
Синат-Радченко, Д. Е.
Василенко, С. М.
 
Subject цукрові розчини
коефіцієнт дифузії
кінематична в’язкість
числа Льюіса
числа Прандтля
сахарные растворы
коэффициент диффузии
температуропроводность
кинематическая вязкость
числа Льюиса
числа Прандтля
sugar solutions
the diffusion coefficient
thermal diffusivity
kinematic viscosity
Lewis number
the Prandtl number
 
Description Співвідношення між інтенсивностями перенесення речовини дифузією і теплоти теплопровідністю в рідинах характеризується числами Льюіса. В широкому інтервалі температур і концентрацій для водних розчинів цукрози побудована номограма цих чисел, показано якісний вплив чистоти виробничих розчинів. Соотношение между интенсивностью переноса вещества диффузией и теплоты теплопроводностью в жидкостях характеризуется числами Льюиса. В широком интервале температур и концентраций для водных растворов сахарозы
построена номограмма этих чисел, показано качественное влияние чистоты производственных растворов. The ratio between the intensities of mass transfer by diffusion and heat conduction
in liquids is characterized by Lewis number. In a wide range of temperatures and concentrations of aqueous solutions of sucrose, a nomogram of these numbers, shows the qualitative effect of the purity of industrial solutions.
 
Date 2012-09-25T12:27:15Z
2012-09-25T12:27:15Z
2012
 
Identifier Сінат-Радченко, Д. Є. Числа Льюіса водних розчинів цукрози / Д. Є. Сінат-Радченко, С. М. Василенко, Н. В. Іващенко // Цукор України. - 2012. - № 8 (80). - С. 23-24.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/2985