Геометрические характеристики кристаллов сахарного утфеля
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Геометрические характеристики кристаллов сахарного утфеля
Геометричні характеристики кристалів цукрового утфелю Geometric characteristics of the crystals of sugar massecuite |
|
Creator |
Синат-Радченко, Д. Е.
Sinat-Radchenko, D. Сінат-Радченко, Д. Є. |
|
Subject |
геометрические характеристики
геометричні характеристики geometric characteristics сахарный утфель sugar massecuite цукровий утфель |
|
Description |
Продукт массовой кристаллизации из растворов является полидисперсным. Для характеристики дисперсности кристаллов могут быть использованы различные виды распределений с числом параметров от одного до четырех. Чаще всего применяют двухпараметрические законы распределения.
Продукт масової кристалізації з розчинів є полідисперсний. Для характеристики дисперсності кристалів можуть бути використані різні види розподілів з числом параметрів від одного до чотирьох. Найчастіше застосовують двохпараметричного закони розподілу. Product mass crystallization from solution is polydisperse. To characterize the dispersion of the crystals can be used in different types of distributions of the number of parameters from one to four. The most common two-parameter distributions. |
|
Publisher |
Пищевая промышленность
|
|
Date |
2012-09-26T10:39:12Z
2012-09-26T10:39:12Z 1986 |
|
Identifier |
Синат-Радченко, Д. Е. Геометрические характеристики кристаллов сахарного утфеля [Текст] / Д. Е. Синат-Радченко // Пищевая промышленность. - 1986. - №32. - С. 59-63.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/3017 |
|
Relation |
32
|
|