Запис Детальніше

Розроблення рецептури комбінованого молочного продукту оздоровчого призначення

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Розроблення рецептури комбінованого молочного продукту оздоровчого призначення
Разработка рецептуры комбинированного молочного продукта оздоровительного назначения
Development of formulations of combined milk product health improvement
 
Creator Стеценко, Н. О.
Краєвська, С. П.
Stetsenko, N.
Krayewska, S.
Стеценко, Н. А.
Краевская, С. П.
 
Subject комбінований молочний продукт
оздоровчий продукт
обліпиха
пшениця
овес
сир кисломолочний
творог
комбинированный молочный продукт
оздоровительный продукт
облепиха
пшеница
овес
cottage cheese
combined milk product
health product
buckthorn
wheat
oat
 
Description Поєднання корисних якостей молочних та злакових продуктів дозволяє отримувати гармонійні за складом та властивостями композиції. В них містяться такі дефіцитні для сучасного раціону харчові речовини, як кальцій та білок, незамінні амінокислоти, поліненасичені жирні кислоти, харчові волокна, вітаміни (С, В1, В2, В6, Е, β-каротин), олігосахариди та мінеральні речовини.Пропонується до кисломолочного сиру додавати 10% вівса та 7% пюре обліпихи. При цьому СКОР першої лімітованої НАК збільшується на 5,9%, коефіцієнт утилітарності – на 4,8%, коефіцієнт надлишковості зменшується на 2,9%. Сочетание полезных качеств молочных и злаковых продуктов позволяет получать гармоничные по составу и свойствам композиции. В них содержатся такие дефицитные для современного рациона пищевые вещества, как кальций и белок, незаменимые аминокислоты, полиненасыщенные жирные кислоты, пищевые волокна, витамины (С, В1, В2, В6, Е, β-каротин), олигосахариды и минеральные речовини.Пропонуеться к творога добавлять 10% овса и 7% пюре облепихи. При этом СКОР первой лимитированной НАК увеличивается на 5,9%, коэффициент утилитарности - на 4,8%, коэффициент избыточности уменьшается на 2,9%. The combination of useful properties of dairy and cereal products can receive harmonious composition and properties of the composition. They are such scarce for the modern diet nutrients like calcium and protein, essential amino acids, polyunsaturated fatty acids, dietary fiber, vitamins (C, B1, B2, B6, E, β-carotene), oligosaccharides and minerals to rechovyny.Proponuyetsya cottage cheese add 10% oats and 7% sea buckthorn puree. This limited SCOR first NAC increased by 5.9%, the rate of utility - by 4.8%, the rate of redundancy is reduced by 2.9%.
 
Date 2012-09-29T20:50:26Z
2012-09-29T20:50:26Z
2012
 
Type Thesis
 
Identifier Краєвська, С. П. Розроблення рецептури комбінованого молочного продукту оздоровчого призначення / С. П. Краєвська, Н. О. Стеценко : Матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції “Здобутки, проблеми та перспективи розвитку готельно-ресторанного та туристичного бізнесу”, 29 - 30 жовтня 2012 р. – К.: НУХТ, 2012 р. – 409 с.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/3074
 
Language uk_UK