Розроблення рецептури комбінованого молочного продукту оздоровчого призначення
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Розроблення рецептури комбінованого молочного продукту оздоровчого призначення
Разработка рецептуры комбинированного молочного продукта оздоровительного назначения Development of formulations of combined milk product health improvement |
|
Creator |
Стеценко, Н. О.
Краєвська, С. П. Stetsenko, N. Krayewska, S. Стеценко, Н. А. Краевская, С. П. |
|
Subject |
комбінований молочний продукт
оздоровчий продукт обліпиха пшениця овес сир кисломолочний творог комбинированный молочный продукт оздоровительный продукт облепиха пшеница овес cottage cheese combined milk product health product buckthorn wheat oat |
|
Description |
Поєднання корисних якостей молочних та злакових продуктів дозволяє отримувати гармонійні за складом та властивостями композиції. В них містяться такі дефіцитні для сучасного раціону харчові речовини, як кальцій та білок, незамінні амінокислоти, поліненасичені жирні кислоти, харчові волокна, вітаміни (С, В1, В2, В6, Е, β-каротин), олігосахариди та мінеральні речовини.Пропонується до кисломолочного сиру додавати 10% вівса та 7% пюре обліпихи. При цьому СКОР першої лімітованої НАК збільшується на 5,9%, коефіцієнт утилітарності – на 4,8%, коефіцієнт надлишковості зменшується на 2,9%. Сочетание полезных качеств молочных и злаковых продуктов позволяет получать гармоничные по составу и свойствам композиции. В них содержатся такие дефицитные для современного рациона пищевые вещества, как кальций и белок, незаменимые аминокислоты, полиненасыщенные жирные кислоты, пищевые волокна, витамины (С, В1, В2, В6, Е, β-каротин), олигосахариды и минеральные речовини.Пропонуеться к творога добавлять 10% овса и 7% пюре облепихи. При этом СКОР первой лимитированной НАК увеличивается на 5,9%, коэффициент утилитарности - на 4,8%, коэффициент избыточности уменьшается на 2,9%. The combination of useful properties of dairy and cereal products can receive harmonious composition and properties of the composition. They are such scarce for the modern diet nutrients like calcium and protein, essential amino acids, polyunsaturated fatty acids, dietary fiber, vitamins (C, B1, B2, B6, E, β-carotene), oligosaccharides and minerals to rechovyny.Proponuyetsya cottage cheese add 10% oats and 7% sea buckthorn puree. This limited SCOR first NAC increased by 5.9%, the rate of utility - by 4.8%, the rate of redundancy is reduced by 2.9%.
|
|
Date |
2012-09-29T20:50:26Z
2012-09-29T20:50:26Z 2012 |
|
Type |
Thesis
|
|
Identifier |
Краєвська, С. П. Розроблення рецептури комбінованого молочного продукту оздоровчого призначення / С. П. Краєвська, Н. О. Стеценко : Матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції “Здобутки, проблеми та
перспективи розвитку готельно-ресторанного та туристичного бізнесу”, 29 - 30 жовтня 2012 р. – К.: НУХТ, 2012 р. – 409 с.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/3074 |
|
Language |
uk_UK
|
|