Дослідження впливу добавок на процес черствіння хліба
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Дослідження впливу добавок на процес черствіння хліба
Изучение влияния добавок на процесс черствения хлеба The influence of supplements on the prolonged storage time of bread |
|
Creator |
Сильчук, Т. А.
Дробот, В. І. Бондаренко, Ю. В. Сильчук, Т. А. Дробот, В. И. Бондаренко, Ю. В. Silchuk, T. Drobot, V. Bondarenko, J. |
|
Subject |
хліб
хлеб bread солодовий екстракт ферментний препарат процес черствіння декстрини солодовый экстракт ферментные препараты процесс черствения декстрины malt extract enzymes staling process |
|
Description |
Досліджено вплив житньо - солодового екстракту й ферментного препарату Новаміл на процес черствіння хліба. Встановлено, що внесення цих добавок збільшує масову частку декстринів в хлібі, що сприяє сповільненню процесу черствіння готових виробів. Показано, що в результаті використання житньо - солодового екстракту й ферментного препарату Новаміл відбувається перерозподіл співвідношення вільної і зв’язаної вологи в м’якушці хліба, що обумовлює подовження терміну його зберігання. Изучали влияние ржано-солодового экстракта и ферментного препарата на процесс черствения хлеба. Установлено, что использование этих добавок способствует увеличению массовой доли декстринов в хлебе, что способствует замедлению процесса черствения готовых изделий. The rye-malt extract and enzyme Novamyl influence on saving of freshness of bread and staling process. The technological instructions on application of rye-malt extract in a baking industry are designed. The usage in bough rye-malt extract and enzyme Novamyl to increase total contents of dextrin of bread and prolong the time of bread storage, are established. |
|
Date |
2012-10-04T07:25:10Z
2012-10-04T07:25:10Z 2012 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Сильчук, Т. А. Дослідження впливу добавок на процес черствіння хліба / Т. А. Сильчук, В. І. Дробот, Ю. В.Бондаренко // Харчова наука і технологія. - 2012. - № 1. - С. 56-58.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/3191 |
|
Language |
uk_UK
|
|