Запис Детальніше

Дослідження впливу добавок на процес черствіння хліба

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Дослідження впливу добавок на процес черствіння хліба
Изучение влияния добавок на процесс черствения хлеба
The influence of supplements on the prolonged storage time of bread
 
Creator Сильчук, Т. А.
Дробот, В. І.
Бондаренко, Ю. В.
Сильчук, Т. А.
Дробот, В. И.
Бондаренко, Ю. В.
Silchuk, T.
Drobot, V.
Bondarenko, J.
 
Subject хліб
хлеб
bread
солодовий екстракт
ферментний препарат
процес черствіння
декстрини
солодовый экстракт
ферментные препараты
процесс черствения
декстрины
malt extract
enzymes
staling process
 
Description Досліджено вплив житньо - солодового екстракту й ферментного препарату Новаміл на процес черствіння хліба. Встановлено, що внесення цих добавок збільшує масову частку декстринів в хлібі, що сприяє сповільненню процесу черствіння готових виробів. Показано, що в результаті використання житньо - солодового екстракту й ферментного препарату Новаміл відбувається перерозподіл співвідношення вільної і зв’язаної вологи в м’якушці хліба, що обумовлює подовження терміну його зберігання. Изучали влияние ржано-солодового экстракта и ферментного препарата на процесс черствения хлеба. Установлено, что использование этих добавок способствует увеличению массовой доли декстринов в хлебе, что способствует замедлению процесса черствения готовых изделий.
The rye-malt extract and enzyme Novamyl influence on saving of freshness of bread and staling process. The technological instructions on application of rye-malt extract in a baking industry are designed. The usage in bough rye-malt extract and enzyme Novamyl to increase total contents of dextrin of bread and prolong the time of bread storage, are established.
 
Date 2012-10-04T07:25:10Z
2012-10-04T07:25:10Z
2012
 
Type Article
 
Identifier Сильчук, Т. А. Дослідження впливу добавок на процес черствіння хліба / Т. А. Сильчук, В. І. Дробот, Ю. В.Бондаренко // Харчова наука і технологія. - 2012. - № 1. - С. 56-58.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/3191
 
Language uk_UK