Запис Детальніше

Вплив порошку із моркви холодного розпилювального сушіння на структурні показники збагаченого вершкового масла

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Вплив порошку із моркви холодного розпилювального сушіння на структурні показники збагаченого вершкового масла
Влияние порошка из моркови холодного распылительного сушения на структурные показатели обогащённого сливочного масла
Influence of carrot powder cold spray drying on structural indicators of enriched butter
 
Creator Пилипенко, Н. В.
Пилипенко, Н. В.
Pilipenko, N.
Вашека, О. Н.
Вашека, О. М.
Vasheka, O.
Рашевська, Т. О.
Рашевская, Т. А.
Rashevska, T.
 
Subject Вершкове масло, порошок із моркви холодного розпилювального сушіння, технологія збагачення, структура та консистенція масла.
Сливочное масло, порошок из морковихолодного распылительного сушения, технология обогащения, структура и консистенция сливочного масла.
Butter, carrot powdercold spray drying , technology of enrichment, structure and consistency of butter.
 
Description Досліджено вершкове масло збагачене обраними порошком із моркви. Встановлено, що введення добавки поліпшує органолептичні властивості збагаченого масла та одночасно покращує показники структури і консистенції. За результатами диференціальної скануючої калориметрії встановлено, що введення порошку холодного розпилювального сушіння призводить до зростання температур плавлення високо- та середньоплавких гліцеридів.
Приведены результаты исследований сливочного масла обогащенного порошком из моркови холодного распылительного сушения. Установлено, что внесение добавки улучшает органолептические свойства продукта, его структуру и консистенцию. Методом диференциальной сканирующей калориметрии установлено, что внесение порошка холодной распылительной увеличивает температуры плавления высоко- и среднеплавких глицеридов в свежоизготовленном масле.
Butter enriched with carrot powder cold spray drying was investigated. It was established that introduction of additives improves the organoleptic properties of enriched butter and simultaneously improves the performance of the structure and consistency. The method of differential scanning calorimetry revealed that the introduction of the cold spray powder increases the melting point of the high- and sredneplavkih glycerides fresh butter.
 
Date 2012-10-07T22:34:23Z
2012-10-07T22:34:23Z
2012
 
Identifier http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/3266
 
Language uk_UK