Зміни стану водної фази збагаченого вершкового масла при зберіганні
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Зміни стану водної фази збагаченого вершкового масла при зберіганні
Изменение состояния водной фазы обогащенного сливочного масла в процесе хранения State of the aqueous phase enriched butter during storage |
|
Creator |
Вашека, О. М.
Рашевська, Т. О. Рашевская, Т. А. Вашека, О. Н. Vasheka, O. Rashevska, T. |
|
Subject |
Вершкове масло, порошок із моркви, технологія збагачення, плазма масла, форми зв’язків вологи.
Сливочное масло, порошок из моркови, технология обогащения, плазма масла, формирование связей влаги. Butter, carrot powder, technology of enrichment, butter plasma, forms of bond moisture. |
|
Description |
Наведені результати досліджень дисперсності краплин плазми та форм зв’язків вологи водної фази вершкового масла збагаченого порошками із моркви холодного розпилювального та конвективного сушіння. Приведены результаты исследований дисперсности капель плазмы и форм связей влаги сливочного масла обогащенного порошками из моркови холодного распылительного и конвективного сушения. The results of the dispersion of butter plasma and forms of bond moisture aqueous phase of butter enriched with carrot powder cold spray and convective drying. |
|
Publisher |
Пищевые технологии и биотехнологии: ХI Международная конференция молодых ученых, 13-16 апреля 2010р.: сборник материалов конф. – Казань, 2010. – С. 89.
|
|
Date |
2012-10-07T22:38:44Z
2012-10-07T22:38:44Z 2012 |
|
Identifier |
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/3267
|
|
Language |
uk_UK
|
|