Запис Детальніше

Програма виробничої практики студентів ІV курсу напряму 6.051701 «Харчові технології та інженерія» денної форми навчання

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Програма виробничої практики студентів ІV курсу
напряму 6.051701 «Харчові технології та інженерія» денної форми навчання
Программа производственной практики студентов IV курса направления 6.051701 «Пищевые технологии и инженерия» дневной формы обучения
Program practical training of students IV course
direction 6.051701 "Food Technologies and Engineering" full-time education
 
Creator Усатюк, С. І.
Усатюк, С. И.
Usatyuk, S.
Петруша, О. О.
Петруша, О. А.
Petrusha, O.
Сидор, В. М.
Сидор, В. М.
Sidor, V.
 
Subject виробнича практика
практикант
підприємство
производственная практика
практикант
предприятие
manufacturing practice
trainee
enterprise
 
Description Програма виробничої практики студентів ІV курсу
напряму 6.051701 «Харчові технології та інженерія» («Технологія продуктів оздоровчого та профілактичного призначення») денної форми навчання.
Программа производственной практики студентов IV курса направления 6.051701 «Пищевые технологии и инженерия» («Технология продуктов оздоровительного и профилактического назначения») дневной формы обучения.
Program practical training of students IV course
direction 6.051701 "Food Technologies and Engineering" ("Technology of wellness and preventive purposes") full-time education.
 
Date 2012-10-08T20:07:52Z
2012-10-08T20:07:52Z
2012
 
Identifier Усатюк, С. І. Програма виробничої практики студентів IV курсу напряму 6.051701 "Харчові технології та інженерія" ("Технологія продуктів оздоровчого та профілактичного призначення") : денної форми навчання / С. І. Усатюк, О. О. Петруша, В. М. Сидор. – К.: НУХТ, 2012. – 15 с.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/3288
 
Language uk_UK