ФАКТОРИ ФОРМУВАННЯ ЯКОСТІ НАТУРАЛЬНИХ ЯБЛУЧНИХ СОКІВ
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
ФАКТОРИ ФОРМУВАННЯ ЯКОСТІ НАТУРАЛЬНИХ ЯБЛУЧНИХ СОКІВ
|
|
Creator |
Горячова, Олена Олександрівна
|
|
Publisher |
Харківський державний університет харчових технологій
|
|
Date |
2012-10-18T09:46:27Z
2012-10-18T09:46:27Z 2010 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. “Сучасні проблеми техніки та технології харчових виробництв, ресторанного бізнесу та торгівлі” 18 лист. 2010 р., м. Харків. – Харків : ХДУХТ, 2010. – С. 31–33.
http://dspace.uccu.org.ua/handle/123456789/597 |
|
Language |
ua
|
|