Запис Детальніше

ФАКТОРИ ФОРМУВАННЯ ЯКОСТІ НАТУРАЛЬНИХ ЯБЛУЧНИХ СОКІВ

Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title ФАКТОРИ ФОРМУВАННЯ ЯКОСТІ НАТУРАЛЬНИХ ЯБЛУЧНИХ СОКІВ
 
Creator Горячова, Олена Олександрівна
 
Publisher Харківський державний університет харчових технологій
 
Date 2012-10-18T09:46:27Z
2012-10-18T09:46:27Z
2010
 
Type Article
 
Identifier Матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. “Сучасні проблеми техніки та технології харчових виробництв, ресторанного бізнесу та торгівлі” 18 лист. 2010 р., м. Харків. – Харків : ХДУХТ, 2010. – С. 31–33.
http://dspace.uccu.org.ua/handle/123456789/597
 
Language ua