Запис Детальніше

Формування управлінського рішення щодо підвищення конкурентоспроможності продукції на прикладі підприємств-виробників молочних консервів

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Формування управлінського рішення щодо підвищення конкурентоспроможності продукції на прикладі підприємств-виробників молочних консервів
Формирование управленческого решения относительно повышения конкурентоспособности продукции на примере предприятий-производителей молочных консервов
Forming of administrative decision is in relation to the increase of competitiveness of products on the example of enterprises-producers of sucklings milk
 
Creator Гнатенко, О. А.
Гнатенко, Е. A.
Gnatenko, O.
 
Subject управлінське рішення
управленческое решение
administrative decision
конкуренція
конкурентоспроможність продукції
конкуренция
конкурентоспособность продукции
competition
competitiveness of products
 
Description Запропоновано використання методики ідентифікації оптимального рішення на основі структурних характеристик конкурентоспроможності продукції та на основі рейтингового аналізу. Здійснено практичну реалізацію такої методи та відображено її результати.
Предложено использование методики идентификации оптимального решения на основе структурных характеристик конкурентоспособности продукции и на основе рейтингового анализа. Осуществлена практическая реализация такого метода и отображены его результаты.
The use of method of authentication of optimum decision is offered on the basis of structural descriptions of competitiveness of products and on the basis of rating analysis. Practical realization is carried out such the methods and its results are represented.
 
Date 2012-02-15T15:23:32Z
2012-02-15T15:23:32Z
2010
 
Identifier Гнатенко, О. А. Формування ринкових відносин в Україні / О. А. Гнатенко // Науковий вісник Буковинської державної фінансової академії. - 2010. - Вип. 10 (113). – С. 123−126.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/247
 
Language other