Типи інновацій та їх реалізація в харчовій промисловості Україні
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Типи інновацій та їх реалізація в харчовій промисловості Україні
Типы инноваций и их реализация в пищевой промышленности Украины Types of innovation and their implementation in the Ukrainian food industry |
|
Creator |
Пєтухова, О. М.
Петухова, О. М. Petukhova, O. |
|
Subject |
товарна інновація
товарная инновация product innovation технологічна інновація ринкова інновація маркетингова інновація управлінська інновація інноваційна діяльність фінансово-економічна криза підприємства харчової промисловості технологическая инновация рыночная инновация маркетинговая инновация управленческая инновация инновационная деятельность финансово-экономический кризис предприятия пищевой промышленности technological innovation market innovation marketing innovation management innovation innovation financial and economic crisis the food industry |
|
Description |
Проаналізовано сучасний стан, особливості, тенденції та основні напрями розвитку інноваційної діяльності підприємств харчової промисловості України в умовах міжнародної інтеграції та вплив фінансово-економічної кризи. Доведено, що підприємства харчової промисловості, які здійснюють інноваційну діяльність у значних масштабах, володіють високим інтелектуальним потенціалом ;основні зусилля спрямовують на підтримку вже існуючого рівня розвитку, більш ефективну організацію інноваційної діяльності та покращення управління інноваціями з метою подальшого інноваційного розвитку підприємств.
Проанализировано современное состояние, особенности, тенденции и основне направления развития инновационной деятельности предприятий пищевой промышленности Украины в условиях международной интеграции и влияния финансово-экономического кризиса. Доказано, что предприятия пищевой промышленности, осуществляющие инновационную деятельность в значительных масштабах, обладают високим интеллектуальным потенциалом, основне усилия направляют на поддержку уже существующего уровня развития, более эффективную организацию инновационной деятельности и улучшения управления инновациями с целью дальнейшего инновационного развития предприятий. The current state, features, trends and key areas of innovation of the food industry of Ukraine in international integration and the impact of financial crisis. It is proved that the food industry engaged in innovative activities in large scale with highintellectual potential, the main effort directed to support the existing level of development, more effective organization of innovation and improve innovation management with a view to further development of innovative enterprises. |
|
Date |
2012-02-17T09:30:18Z
2012-02-17T09:30:18Z 2012 |
|
Identifier |
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/268
|
|
Language |
other
|
|