Функціональна роль каротиноїдів та особливості їх використання у харчових технологіях
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Функціональна роль каротиноїдів та особливості їх використання у харчових технологіях
|
|
Creator |
Сімахіна, Г. О.
Simakhina, G. Симахина, Г. А. |
|
Subject |
каротиноїди
біологічна роль вітаміни-антиоксиданти технологія збагачення |
|
Description |
З’ясовано основні біологічні функції каротиноїдів у живому організмі. Встановлено, що пріоритетною є їхня антиоксидантна, радіозахисна, антисклеротична, антиканцерогенна активність. Показано важливість досягнення високого ступеня засвоюваності каротиноїдів у складі харчових продуктів. Наведено основні технологічні прийоми збагачення каротиноїдами традиційних харчових середовищ.
|
|
Publisher |
Наукові праці НУХТ
|
|
Date |
2012-02-23T12:14:10Z
2012-02-23T12:14:10Z 2011 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
З’ясовано основні біологічні функції каротиноїдів у живому організмі.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/330 |
|
Language |
uk_UK
|
|