Запис Детальніше

Функціональна роль каротиноїдів та особливості їх використання у харчових технологіях

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Функціональна роль каротиноїдів та особливості їх використання у харчових технологіях
 
Creator Сімахіна, Г. О.
Simakhina, G.
Симахина, Г. А.
 
Subject каротиноїди
біологічна роль
вітаміни-антиоксиданти
технологія збагачення
 
Description З’ясовано основні біологічні функції каротиноїдів у живому організмі. Встановлено, що пріоритетною є їхня антиоксидантна, радіозахисна, антисклеротична, антиканцерогенна активність. Показано важливість досягнення високого ступеня засвоюваності каротиноїдів у складі харчових продуктів. Наведено основні технологічні прийоми збагачення каротиноїдами традиційних харчових середовищ.
 
Publisher Наукові праці НУХТ
 
Date 2012-02-23T12:14:10Z
2012-02-23T12:14:10Z
2011
 
Type Article
 
Identifier З’ясовано основні біологічні функції каротиноїдів у живому організмі.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/330
 
Language uk_UK