Запис Детальніше

Обґрунтування вибору сортів плодів та ягід для заморожування

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Обґрунтування вибору сортів плодів та ягід для заморожування
Обоснование выбора сортов плодов и ягод для замораживания
Justification of the choice varieties of fruits and berries for freezing
 
Creator Сімахіна, Г. О.
Simakhina, G.
Симахина, Г. А.
 
Subject плоди
ягоди
заморожування
вітаміни
мінеральні елементи
біологічна цінність
fruit
berries
freezing
vitamins
mineral elements
storage
biological value
плоды
ягоды
замораживание
витамины
минеральные элементы
биологическая ценность
 
Description Обґрунтовано вибір сортів плодів i ягід, придатних для низькотемпературного оброблення, з підвищеним вмістом біологічно активних речовин. Наведено результати досліджень із заморожування ягід. Обоснован выбор сортов плодов i ягод, пригодных для низкотемпературного обработки, с повышенным содержанием биологически активных веществ. Приведены результаты исследований по замораживанию ягод. There is substantiated the choice of fruit and berries that are good for low-temperature procession and have the high content of biologically active substances. There are also presented some results of researches dedicated to freezing of berries.
 
Date 2012-02-29T12:02:13Z
2012-02-29T12:02:13Z
2008
 
Type Article
 
Identifier Сімахіна, Г. О. Обґрунтування вибору сортів плодів та ягід для заморожування / Г. О. Сімахіна. - 2008.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/361
 
Language uk_UK