Обґрунтування вибору сортів плодів та ягід для заморожування
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Обґрунтування вибору сортів плодів та ягід для заморожування
Обоснование выбора сортов плодов и ягод для замораживания Justification of the choice varieties of fruits and berries for freezing |
|
Creator |
Сімахіна, Г. О.
Simakhina, G. Симахина, Г. А. |
|
Subject |
плоди
ягоди заморожування вітаміни мінеральні елементи біологічна цінність fruit berries freezing vitamins mineral elements storage biological value плоды ягоды замораживание витамины минеральные элементы биологическая ценность |
|
Description |
Обґрунтовано вибір сортів плодів i ягід, придатних для низькотемпературного оброблення, з підвищеним вмістом біологічно активних речовин. Наведено результати досліджень із заморожування ягід. Обоснован выбор сортов плодов i ягод, пригодных для низкотемпературного обработки, с повышенным содержанием биологически активных веществ. Приведены результаты исследований по замораживанию ягод. There is substantiated the choice of fruit and berries that are good for low-temperature procession and have the high content of biologically active substances. There are also presented some results of researches dedicated to freezing of berries.
|
|
Date |
2012-02-29T12:02:13Z
2012-02-29T12:02:13Z 2008 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Сімахіна, Г. О. Обґрунтування вибору сортів плодів та ягід для заморожування / Г. О. Сімахіна. - 2008.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/361 |
|
Language |
uk_UK
|
|