Основные биокомпоненты ягод малины и их поведение при замораживании
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Основные биокомпоненты ягод малины и их поведение при замораживании
Основні біокомпоненти ягід малини та їх поведінка при заморожуванні The main biological components raspberries and their behavior during the freezing |
|
Creator |
Симахина, Г. А.
Сімахіна, Г. О. Simakhina, G. |
|
Subject |
малина
биокомпоненты замораживание пищевая ценность малина біокомпоненти заморожування харчова цінність raspberries bio-components freeze nutritional value |
|
Description |
В статье представлены новые научные данные относительно возможностей использования ягод малины в производстве оздоровительных пищевых продуктов. У статті представлені нові наукові дані щодо можливостей використання ягід малини у виробництві оздоровчих харчових продуктів. The article presents new scientific evidence regarding the possibilities of using raspberries in the production of health food products. |
|
Date |
2012-02-29T12:14:07Z
2012-02-29T12:14:07Z 2009 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Симахина, Г. А. Основные биокомпоненты ягод малины и их поведение при замораживании / Г. А. Симахина // Продукты и ингредиенты. - 2009. - № 4 (57).
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/363 |
|
Language |
other
|
|