Удосконалення технології булочних виробів з використанням цукровмісної сировини
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Удосконалення технології булочних виробів з використанням цукровмісної сировини
Усовершенствование технологии булочных изделий с использованием сахаросодержащего сырья The refinement of rolls with sugarcontent raw materials technology |
|
Creator |
Бондаренко, Ю. В.
Бондаренко, Ю. В. Bondarenko, J. |
|
Subject |
вуглеводне навантаження
углеводная нагрузка carbohydrate loading глюкозно-фруктозний сироп мальтозна патока булочні вироби біохімічні та мікробіологічні процеси структурно-механічні властивості булочные изделия глюкозно-фруктозный сироп мальтозная патока биохимические и микробиологические процессы структурно-механические свойства glucose-fructose syrup maltose treacle roll biochemical and microbial processes structural-mechanical properties |
|
Description |
Автореферат дисертації. Дисертацію присвячено удосконаленню технології булочних виробів з використанням цукровмісної сировини. Науково обґрунтовано доцільність використання глюкозно-фруктозного сиропу та мальтозної патоки як цукровмісної сировини у хлібопекарській промисловості з метою удосконалення асортименту булочних виробів та розширення сировинної бази.
Автореферат диссертации. Диссертация посвящена усовершенствованию технологии булочных изделий с использованием сахаросодержащего сырья. Научно обоснована целесообразность использования глюкозно-фруктозного сиропа и мальтозной патоки как сахаросодержащего сырья в хлебопекарной промышленности с целью усовершенствования ассортимента булочных изделий и расширения сырьевой базы. Аuthor's abstract of dissertation. Dissertation is dedicated to the refinement of rolls with sugarcontent raw materials technology. Scientifically grounded is the expedience of the using of glucose-fructose syrup and maltose treacle as sugarcontent raw materials in baking production with the purpose of refinement of rolls assortment and expansion of source of raw materials. |
|
Date |
2012-03-06T17:43:51Z
2012-03-06T17:43:51Z 2009 |
|
Identifier |
Бондаренко, Ю. В. Удосконалення технології булочних виробів з використанням цукровмісної сировини : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Бондаренко Ю. В. ; НУХТ. - К., 2009. - 20 с.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/395 |
|
Language |
uk_UK
|
|