Запис Детальніше

Удосконалення технології булочних виробів з використанням цукровмісної сировини

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Удосконалення технології булочних виробів з використанням цукровмісної сировини
Усовершенствование технологии булочных изделий с использованием сахаросодержащего сырья
The refinement of rolls with sugarcontent raw materials technology
 
Creator Бондаренко, Ю. В.
Бондаренко, Ю. В.
Bondarenko, J.
 
Subject вуглеводне навантаження
углеводная нагрузка
carbohydrate loading
глюкозно-фруктозний сироп
мальтозна патока
булочні вироби
біохімічні та мікробіологічні процеси
структурно-механічні властивості
булочные изделия
глюкозно-фруктозный сироп
мальтозная патока
биохимические и микробиологические процессы
структурно-механические свойства
glucose-fructose syrup
maltose treacle
roll
biochemical and microbial processes
structural-mechanical properties
 
Description Автореферат дисертації. Дисертацію присвячено удосконаленню технології булочних виробів з використанням цукровмісної сировини. Науково обґрунтовано доцільність використання глюкозно-фруктозного сиропу та мальтозної патоки як цукровмісної сировини у хлібопекарській промисловості з метою удосконалення асортименту булочних виробів та розширення сировинної бази.
Автореферат диссертации. Диссертация посвящена усовершенствованию технологии булочных изделий с использованием сахаросодержащего сырья. Научно обоснована целесообразность использования глюкозно-фруктозного сиропа и мальтозной патоки как сахаросодержащего сырья в хлебопекарной промышленности с целью усовершенствования ассортимента булочных изделий и расширения сырьевой базы.
Аuthor's abstract of dissertation. Dissertation is dedicated to the refinement of rolls with sugarcontent raw materials technology. Scientifically grounded is the expedience of the using of glucose-fructose syrup and maltose treacle as sugarcontent raw materials in baking production with the purpose of refinement of rolls assortment and expansion of source of raw materials.
 
Date 2012-03-06T17:43:51Z
2012-03-06T17:43:51Z
2009
 
Identifier Бондаренко, Ю. В. Удосконалення технології булочних виробів з використанням цукровмісної сировини : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Бондаренко Ю. В. ; НУХТ. - К., 2009. - 20 с.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/395
 
Language uk_UK