Хімічний склад і хлібопекарські властивості борошна „Здоров’я”
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Хімічний склад і хлібопекарські властивості борошна „Здоров’я”
Химический состав и хлебопекарные свойства муки «Здоровье» The chemical composition and break-making properties of “Health” flour |
|
Creator |
Михонік, Л. А.
Михоник, Л. А. Mykhonik, L. Дробот, В. І. Дробот, В. И. Drobot, V. |
|
Subject |
Борошно з суцільнозмеленого зерна пшениці, пшенична клейковина.
Мука из цельносмолотого зерна пшеницы, хлебопекарные свойства, пшеничная клейковина. Whole-wheat flour, break-making properties, wheat gluten. |
|
Description |
В статті наведено результати досліджень хімічного складу та хлібопекарських властивостей борошна з суцільнозмеленого зерна пшениці «Здоров'я»
В статье приведены исследования химического состава и хлебопекарных свойств муки из цельносмолотого зерна пшеницы «Здоровье» In clause results of studying of chemical composition and break-making properties of whole-wheat “Health” flour |
|
Date |
2012-03-06T18:58:07Z
2012-03-06T18:58:07Z 2006 |
|
Identifier |
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/400
|
|
Language |
uk_UK
|
|