Запис Детальніше

Хімічний склад і хлібопекарські властивості борошна „Здоров’я”

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Хімічний склад і хлібопекарські властивості борошна „Здоров’я”
Химический состав и хлебопекарные свойства муки «Здоровье»
The chemical composition and break-making properties of “Health” flour
 
Creator Михонік, Л. А.
Михоник, Л. А.
Mykhonik, L.
Дробот, В. І.
Дробот, В. И.
Drobot, V.
 
Subject Борошно з суцільнозмеленого зерна пшениці, пшенична клейковина.
Мука из цельносмолотого зерна пшеницы, хлебопекарные свойства, пшеничная клейковина.
Whole-wheat flour, break-making properties, wheat gluten.
 
Description В статті наведено результати досліджень хімічного складу та хлібопекарських властивостей борошна з суцільнозмеленого зерна пшениці «Здоров'я»
В статье приведены исследования химического состава и хлебопекарных свойств муки из цельносмолотого зерна пшеницы «Здоровье»
In clause results of studying of chemical composition and break-making properties of whole-wheat “Health” flour
 
Date 2012-03-06T18:58:07Z
2012-03-06T18:58:07Z
2006
 
Identifier http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/400
 
Language uk_UK