Запис Детальніше

Дослідження сорбції-десорбції моно- та дицукридів (глюкози, фруктози, цукрози) і поліолів (сорбіту, лактитолу, ізомальту)

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Дослідження сорбції-десорбції моно- та дицукридів (глюкози, фруктози, цукрози) і поліолів (сорбіту, лактитолу, ізомальту)
Исследование сорбции-десорбции моно-и дицукридив (глюкозы, фруктозы, сахарозы) и полиолов (сорбита, лактитола, изомальт)
Іnvestigation of sorption-desorption of mono- and disaccharide (glucose, fructose, sucrose) and polyols (sorbitol, laktуtol, izomalt)
 
Creator Костенко (Яременко), О. М.
Костенко (Яременко), О. М.
Kostenko (Yaremenko), O.
Дорохович, В. В.
Дорохович, В. В.
Dorohovich, V.
 
Subject цукрозамінник
сахарозаменитель
sweetener
глюкози
фруктози
поліол
глюкоза
фруктоза
полиол
glucose
fructose
polyol
 
Description З метою розширення асортименту борошняних кондитерських виробів для спеціального споживання доцільно використовувати цукрозамінники.
С целью расширения ассортимента мучных кондитерских изделий для специального потребления целесообразно использовать сахарозаменители.
In order to expand the range of pastry products for special use is appropriate sweeteners.
 
Date 2012-03-11T18:23:07Z
2012-03-11T18:23:07Z
2008
 
Identifier Дорохович, В. В. Дослідження сорбції-десорбції моно- та дицукридів (глюкози, фруктози, цукрози) і поліолів (сорбіту, лактитолу, ізомальту) / В. В. Дорохович, О. М. Яременко // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. – 2008. – № 5. – С. 31–33.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/427
 
Language uk_UK