Дослідження сорбції-десорбції моно- та дицукридів (глюкози, фруктози, цукрози) і поліолів (сорбіту, лактитолу, ізомальту)
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Дослідження сорбції-десорбції моно- та дицукридів (глюкози, фруктози, цукрози) і поліолів (сорбіту, лактитолу, ізомальту)
Исследование сорбции-десорбции моно-и дицукридив (глюкозы, фруктозы, сахарозы) и полиолов (сорбита, лактитола, изомальт) Іnvestigation of sorption-desorption of mono- and disaccharide (glucose, fructose, sucrose) and polyols (sorbitol, laktуtol, izomalt) |
|
Creator |
Костенко (Яременко), О. М.
Костенко (Яременко), О. М. Kostenko (Yaremenko), O. Дорохович, В. В. Дорохович, В. В. Dorohovich, V. |
|
Subject |
цукрозамінник
сахарозаменитель sweetener глюкози фруктози поліол глюкоза фруктоза полиол glucose fructose polyol |
|
Description |
З метою розширення асортименту борошняних кондитерських виробів для спеціального споживання доцільно використовувати цукрозамінники.
С целью расширения ассортимента мучных кондитерских изделий для специального потребления целесообразно использовать сахарозаменители. In order to expand the range of pastry products for special use is appropriate sweeteners. |
|
Date |
2012-03-11T18:23:07Z
2012-03-11T18:23:07Z 2008 |
|
Identifier |
Дорохович, В. В. Дослідження сорбції-десорбції моно- та дицукридів (глюкози,
фруктози, цукрози) і поліолів (сорбіту, лактитолу, ізомальту) / В. В. Дорохович, О. М.
Яременко // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. – 2008. – № 5. – С.
31–33.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/427 |
|
Language |
uk_UK
|
|