Запис Детальніше

Нові підходи до оцінки вітамінної активності плодоовочевої сировини

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Нові підходи до оцінки вітамінної активності плодоовочевої сировини
Новые подходы к оценке витаминной активности плодоовощного сырья
New approaches to the assessment of vitamin A activity of fruits and raw
 
Creator Сімахіна, Г. О.
Simakhina, G.
Симахина, Г. А.
Корихалова, О. М.
Корихалова, О. Н.
Koryhalova, O.
 
Subject фрукти
ягоди
антиаліментарні сполуки
засвоєння
вітаміни
біологічна цінність
фрукты
ягоды
антиалиментарни соединения
усвоения
витамины
биологическая ценность
fruits
berries
antyalimentarni compounds
learning
vitamins
biological value
 
Description З’ясовано основні характеристики плодів та овочів і вимоги, що ставляться до них як сировини для отримання свіжозамороженої продукції. Обґрунтовано визначення як одного із основних показників біологічної цінності рослинних матеріалів вмісту в них антиаліментарних компонентів, передусім антивітамінних ферментів. Наведено експериментальні дані вмісту основних біокомпонентів у плодоовочевій сировині, а також концентрації аскорбатоксидази.
Выяснено основные характеристики плодов и овощей и требования, предъявляемые к ним в качестве сырья для получения свежезамороженной продукции. Обоснована определения как одного из основных показателей биологической ценности растительных материалов содержания в них антиалиментарних компонентов, прежде антивитаминних ферментов. Приведены экспериментальные данные содержания основных биокомпонентов в плодоовощной сырье, а также концентрации аскорбатоксидазы.
t is shown the main characteristics of fruits and vegetables and requirements refer to them as raw material for fresh frozen products. Grounded identified as one of the main indicators of biological value of plant material content of antyalimentarnyh components, especially antyvitaminnyh enzymes. The experimental data content of basic bio-components in the fruit and vegetable raw materials, as well as the concentration askorbatoksydazy.
 
Date 2012-03-20T09:23:57Z
2012-03-20T09:23:57Z
2009
 
Type Article
 
Identifier Сімахіна, Г. О. Нові підходи до оцінки вітамінної активності плодоовочевої сировини / Г. О. Сімахіна, О. М. Корихалова // Наукові праці НУХТ. - 2009. - № 28. - С. 6-9.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/463
 
Language uk_UK