Нові підходи до оцінки вітамінної активності плодоовочевої сировини
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Нові підходи до оцінки вітамінної активності плодоовочевої сировини
Новые подходы к оценке витаминной активности плодоовощного сырья New approaches to the assessment of vitamin A activity of fruits and raw |
|
Creator |
Сімахіна, Г. О.
Simakhina, G. Симахина, Г. А. Корихалова, О. М. Корихалова, О. Н. Koryhalova, O. |
|
Subject |
фрукти
ягоди антиаліментарні сполуки засвоєння вітаміни біологічна цінність фрукты ягоды антиалиментарни соединения усвоения витамины биологическая ценность fruits berries antyalimentarni compounds learning vitamins biological value |
|
Description |
З’ясовано основні характеристики плодів та овочів і вимоги, що ставляться до них як сировини для отримання свіжозамороженої продукції. Обґрунтовано визначення як одного із основних показників біологічної цінності рослинних матеріалів вмісту в них антиаліментарних компонентів, передусім антивітамінних ферментів. Наведено експериментальні дані вмісту основних біокомпонентів у плодоовочевій сировині, а також концентрації аскорбатоксидази. Выяснено основные характеристики плодов и овощей и требования, предъявляемые к ним в качестве сырья для получения свежезамороженной продукции. Обоснована определения как одного из основных показателей биологической ценности растительных материалов содержания в них антиалиментарних компонентов, прежде антивитаминних ферментов. Приведены экспериментальные данные содержания основных биокомпонентов в плодоовощной сырье, а также концентрации аскорбатоксидазы. t is shown the main characteristics of fruits and vegetables and requirements refer to them as raw material for fresh frozen products. Grounded identified as one of the main indicators of biological value of plant material content of antyalimentarnyh components, especially antyvitaminnyh enzymes. The experimental data content of basic bio-components in the fruit and vegetable raw materials, as well as the concentration askorbatoksydazy. |
|
Date |
2012-03-20T09:23:57Z
2012-03-20T09:23:57Z 2009 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Сімахіна, Г. О. Нові підходи до оцінки вітамінної активності плодоовочевої сировини / Г. О. Сімахіна, О. М. Корихалова // Наукові праці НУХТ. - 2009. - № 28. - С. 6-9.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/463 |
|
Language |
uk_UK
|
|