Запис Детальніше

Зелена маса цукрових буряків як нетрадиційне джерело отримання білковмісних напівфабрикатів

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Зелена маса цукрових буряків як нетрадиційне джерело отримання білковмісних напівфабрикатів
Зеленая масса сахарной свеклы как нетрадиционное источник получения белоксодержащие полуфабрикатов
Green weight of sugar beet as an unconventional source of bilkovmisnyh semis
 
Creator Сімахіна, Г. О.
Симахина, Г. А.
Simakhina, G.
 
Subject білки
зелена маса рослин
засвоюваність
біодоступність
цукровий буряк
технологічні аспекти
белки
proteins
зеленая масса растений
green mass of plants
усвояемость
digestibility
биодоступность
bioavailability
сахарная свекла
sugar beet
технологические аспекты
technological aspects
 
Description З’ясовано перспективи вирішення кількісної та якісної повноцінності білкового харчування шляхом використання нетрадиційної сировини; запропоновано принципову технологічну схему безвідходного перероблення зеленої маси цукрових буряків на протеїнові концентрати та білковмісні напівфабрикати.
Clarified perspectives on the usefulness of quantitative and qualitative protein nutrition by using unconventional materials, process flow diagram proposed waste-free processing of green mass of sugar beet in the protein concentrates and protein-containing intermediates.
Выяснены перспективы решения количественной и качественной полноценности белкового питания путем использования нетрадиционного сырья; предложена принципиальная технологическая схема безотходной переработки зеленой массы сахарной свеклы в протеиновые концентраты и белоксодержащие полуфабрикаты.
 
Date 2012-03-27T06:01:38Z
2012-03-27T06:01:38Z
2011
 
Type Article
 
Identifier Сімахіна, Г. О. Зелена маса цукрових буряків як нетрадиційне джерело отримання білковмісних напівфабрикатів / Г. О. Сімахіна // Цукор України. - 2011. – №5.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/533
 
Language uk_UK