Зелена маса цукрових буряків як нетрадиційне джерело отримання білковмісних напівфабрикатів
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Зелена маса цукрових буряків як нетрадиційне джерело отримання білковмісних напівфабрикатів
Зеленая масса сахарной свеклы как нетрадиционное источник получения белоксодержащие полуфабрикатов Green weight of sugar beet as an unconventional source of bilkovmisnyh semis |
|
Creator |
Сімахіна, Г. О.
Симахина, Г. А. Simakhina, G. |
|
Subject |
білки
зелена маса рослин засвоюваність біодоступність цукровий буряк технологічні аспекти белки proteins зеленая масса растений green mass of plants усвояемость digestibility биодоступность bioavailability сахарная свекла sugar beet технологические аспекты technological aspects |
|
Description |
З’ясовано перспективи вирішення кількісної та якісної повноцінності білкового харчування шляхом використання нетрадиційної сировини; запропоновано принципову технологічну схему безвідходного перероблення зеленої маси цукрових буряків на протеїнові концентрати та білковмісні напівфабрикати.
Clarified perspectives on the usefulness of quantitative and qualitative protein nutrition by using unconventional materials, process flow diagram proposed waste-free processing of green mass of sugar beet in the protein concentrates and protein-containing intermediates. Выяснены перспективы решения количественной и качественной полноценности белкового питания путем использования нетрадиционного сырья; предложена принципиальная технологическая схема безотходной переработки зеленой массы сахарной свеклы в протеиновые концентраты и белоксодержащие полуфабрикаты. |
|
Date |
2012-03-27T06:01:38Z
2012-03-27T06:01:38Z 2011 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Сімахіна, Г. О. Зелена маса цукрових буряків як нетрадиційне джерело отримання білковмісних напівфабрикатів / Г. О. Сімахіна // Цукор України. - 2011. – №5.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/533 |
|
Language |
uk_UK
|
|