Низькі температури у технологіях оздоровчих продуктів
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Низькі температури у технологіях оздоровчих продуктів
|
|
Creator |
Сімахіна, Г. О.
Науменко, Н. В. Simakhina, G. Naumenko, N. |
|
Subject |
рослинна сировина
технології перероблення біологічно активні речовини штучний холод кріогенні температури модифікації |
|
Description |
Актуальними є й подальші дослідження у напрямі отримання сухих напівфабрикатів та біологічно активних добавок до їжі методом сублімаційного сушіння. Це єдиний метод, який забезпечує максимальне збереження всіх біологічно активних речовин сировини, дає можливість використати її на якісно новому рівні і відкриває широкі перспективи постачання населенню повноцінної продукції.
|
|
Date |
2012-04-01T09:11:32Z
2012-04-01T09:11:32Z 2011 |
|
Type |
Book chapter
|
|
Identifier |
Сімахіна, Г. О. Низькі температури у технологіях оздоровчих продуктів : монографія / Г. О. Сімахіна, Н. В .Науменко. - К. : Сталь, 2011. - 363 с.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/633 |
|
Language |
uk_UK
|
|