Запис Детальніше

Низькі температури у технологіях оздоровчих продуктів

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Низькі температури у технологіях оздоровчих продуктів
 
Creator Сімахіна, Г. О.
Науменко, Н. В.
Simakhina, G.
Naumenko, N.
 
Subject рослинна сировина
технології перероблення
біологічно активні речовини
штучний холод
кріогенні температури
модифікації
 
Description Актуальними є й подальші дослідження у напрямі отримання сухих напівфабрикатів та біологічно активних добавок до їжі методом сублімаційного сушіння. Це єдиний метод, який забезпечує максимальне збереження всіх біологічно активних речовин сировини, дає можливість використати її на якісно новому рівні і відкриває широкі перспективи постачання населенню повноцінної продукції.
 
Date 2012-04-01T09:11:32Z
2012-04-01T09:11:32Z
2011
 
Type Book chapter
 
Identifier Сімахіна, Г. О. Низькі температури у технологіях оздоровчих продуктів : монографія / Г. О. Сімахіна, Н. В .Науменко. - К. : Сталь, 2011. - 363 с.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/633
 
Language uk_UK