Методичні вказівки для виконання дипломного проекту на рівні ОКР "бакалавр"
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Методичні вказівки для виконання дипломного проекту на рівні ОКР "бакалавр"
Методические указания для выполнения дипломного проекта на уровне ОКР "бакалавр" Guidelines for performance diploma at EQL "Bachelor" |
|
Creator |
Сімахіна, Г. О.
Гойко, І. Ю. Стеценко, Н. О. Simakhina, G. Goiko, I. Stetsenko, N. Стеценко, Н. А. Симахина, Г. А. Гойко, И. Ю. |
|
Subject |
бакалавр
освітньо-кваліфікаційний рівень дипломний проект оздоровче харчування бакалавр bachelor образовательно-квалификационный уровень education level дипломный проект thesis project оздоровительное питание improving nutrition |
|
Description |
Дипломний проект (робота) бакалавра виконується студентом у 8-му семестрі і захищається в Державній екзаменаційній комісії (ДЕК) у термін, установлений графіком навчального процесу. ДЕК за результатами захисту приймає рішення про присудження студенту освітнього рівня “базової вищої освіти” та кваліфікації бакалавра з видачею документа (диплома) про вищу освіту за напрямом “Харчові технології та інженерія”. ДЕК також дає рекомендації щодо продовження підготовки за освітньо-професійними програмами спеціаліста чи магістра.
|
|
Date |
2012-04-06T05:46:12Z
2012-04-06T05:46:12Z 2010 |
|
Type |
Learning Object
|
|
Identifier |
Сімахіна, Г. О. Методичні вказівки для виконання дипломного проекту на рівні ОКР "бакалавр" : Відповідно до принципів Болонського процесу до навчальних планів підготовки студентів за освітньо-кваліфікаційним рівнем “бакалавр” напряму підготовки 6.051701 “Харчові технології та інженерія” введено виконання дипломного проекту або дипломної науково-дослідної роботи / Г. О. Сімахіна, І. Ю. Гойко, Н. О. Стеценко. К. : НУХТ, 2010.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/749 |
|
Language |
uk_UK
|
|