Запис Детальніше

Методичні вказівки для виконання дипломного проекту на рівні ОКР "бакалавр"

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Методичні вказівки для виконання дипломного проекту на рівні ОКР "бакалавр"
Методические указания для выполнения дипломного проекта на уровне ОКР "бакалавр"
Guidelines for performance diploma at EQL "Bachelor"
 
Creator Сімахіна, Г. О.
Гойко, І. Ю.
Стеценко, Н. О.
Simakhina, G.
Goiko, I.
Stetsenko, N.
Стеценко, Н. А.
Симахина, Г. А.
Гойко, И. Ю.
 
Subject бакалавр
освітньо-кваліфікаційний рівень
дипломний проект
оздоровче харчування
бакалавр
bachelor
образовательно-квалификационный уровень
education level
дипломный проект
thesis project
оздоровительное питание
improving nutrition
 
Description Дипломний проект (робота) бакалавра виконується студентом у 8-му семестрі і захищається в Державній екзаменаційній комісії (ДЕК) у термін, установлений графіком навчального процесу. ДЕК за результатами захисту приймає рішення про присудження студенту освітнього рівня “базової вищої освіти” та кваліфікації бакалавра з видачею документа (диплома) про вищу освіту за напрямом “Харчові технології та інженерія”. ДЕК також дає рекомендації щодо продовження підготовки за освітньо-професійними програмами спеціаліста чи магістра.
 
Date 2012-04-06T05:46:12Z
2012-04-06T05:46:12Z
2010
 
Type Learning Object
 
Identifier Сімахіна, Г. О. Методичні вказівки для виконання дипломного проекту на рівні ОКР "бакалавр" : Відповідно до принципів Болонського процесу до навчальних планів підготовки студентів за освітньо-кваліфікаційним рівнем “бакалавр” напряму підготовки 6.051701 “Харчові технології та інженерія” введено виконання дипломного проекту або дипломної науково-дослідної роботи / Г. О. Сімахіна, І. Ю. Гойко, Н. О. Стеценко. К. : НУХТ, 2010.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/749
 
Language uk_UK