Інноваційні технології та продукти. Оздоровче харчування
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Інноваційні технології та продукти. Оздоровче харчування
Инновационные технологии и продукты. Оздоровительное питание Innovative technologies and products. Fitness nutrition |
|
Creator |
Сімахіна, Г. О.
Симахина, Г. А. Simakhina, G. |
|
Subject |
інновації
технологічно новий продукт технологічно вдосконалений продукт харчування ХХІ століття инновации технологически новый продукт технологически усовершенствованный продукт питания XXI века innovation technologically new product technologically improved product Food XXI century |
|
Description |
До навчальних планів підготовки студентів 5 курсу усіх технологічних спеціальностей введено нову дисципліну “Інноваційні технології та продукти”. Сьогодні відповідальність за стан здоров’я населення, за профілактику різноманітних хвороб переважною мірою покладається на харчову промисловість і саме технологи-харчовики реалізують цю відповідальність шляхом розроблення інноваційних харчових технологій і створення на їх основі нового покоління харчових продуктів. В учебные планы подготовки студентов 5 курса всех технологических специальностей введена новая дисциплина "Инновационные технологии и продукты". Сегодня ответственность за состояние здоровья населения, по профилактике различных болезней подавляющим степени полагается на пищевую промышленность и именно технологи-пищевики реализуют эту ответственность путем разработки инновационных пищевых технологий и создание на их основе нового поколения пищевых продуктов. By training plans 5th year students of all majors introduced a new technological discipline "Innovative technologies and products." Today, responsibility for public health, the prevention of various diseases preferentially relies on the food industry and food industry, with engineers realize this responsibility through the development of innovative food technologies and creation on their basis of new generation foods. |
|
Date |
2012-04-10T05:35:13Z
2012-04-10T05:35:13Z 2011 |
|
Type |
Learning Object
|
|
Identifier |
Сімахіна, Г. О. Інноваційні технології та продукти. Оздоровче харчування : методичні
вказівки до вивчення дисципліни для студ. спец. 7.091722 і 8.091722 “Технологія харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення”
напряму 7.051701 “Харчові технології та інженерія” денної форми навчання / Г. О. Сімахіна. – К. : НУХТ, 2011 – 40 с.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/801 |
|
Language |
uk_UK
|
|