Запис Детальніше

Інноваційні технології та продукти. Оздоровче харчування

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Інноваційні технології та продукти. Оздоровче харчування
Инновационные технологии и продукты. Оздоровительное питание
Innovative technologies and products. Fitness nutrition
 
Creator Сімахіна, Г. О.
Симахина, Г. А.
Simakhina, G.
 
Subject інновації
технологічно новий продукт
технологічно вдосконалений продукт
харчування ХХІ століття
инновации
технологически новый продукт
технологически усовершенствованный продукт
питания XXI века
innovation
technologically new product
technologically improved product
Food XXI century
 
Description До навчальних планів підготовки студентів 5 курсу усіх технологічних спеціальностей введено нову дисципліну “Інноваційні технології та продукти”. Сьогодні відповідальність за стан здоров’я населення, за профілактику різноманітних хвороб переважною мірою покладається на харчову промисловість і саме технологи-харчовики реалізують цю відповідальність шляхом розроблення інноваційних харчових технологій і створення на їх основі нового покоління харчових продуктів.
В учебные планы подготовки студентов 5 курса всех технологических специальностей введена новая дисциплина "Инновационные технологии и продукты". Сегодня ответственность за состояние здоровья населения, по профилактике различных болезней подавляющим степени полагается на пищевую промышленность и именно технологи-пищевики реализуют эту ответственность путем разработки инновационных пищевых технологий и создание на их основе нового поколения пищевых продуктов.
By training plans 5th year students of all majors introduced a new technological discipline "Innovative technologies and products." Today, responsibility for public health, the prevention of various diseases preferentially relies on the food industry and food industry, with engineers realize this responsibility through the development of innovative food technologies and creation on their basis of new generation foods.
 
Date 2012-04-10T05:35:13Z
2012-04-10T05:35:13Z
2011
 
Type Learning Object
 
Identifier Сімахіна, Г. О. Інноваційні технології та продукти. Оздоровче харчування : методичні вказівки до вивчення дисципліни для студ. спец. 7.091722 і 8.091722 “Технологія харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення” напряму 7.051701 “Харчові технології та інженерія” денної форми навчання / Г. О. Сімахіна. – К. : НУХТ, 2011 – 40 с.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/801
 
Language uk_UK