Нові технології оздоровчих харчових продуктів радіопротекторної дії
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Нові технології оздоровчих харчових продуктів радіопротекторної дії
Новые технологии оздоровительных пищевых продуктов радиопротекторного действия New technologies are improving food radioprotective action |
|
Creator |
Сімахіна, Г. О.
Simakhina, G. Українець, А. І. Ukrainets, A. Украинец, А. И. Симахина, Г. О. Симахина, Г. А. |
|
Subject |
екологічне забруднення
радіонукліди ентеросорбенти низькотемпературні технології экологическое загрязнение радионуклиды энтеросорбенты низкотемпературные технологии environmental pollution radionuclides chelators low-temperature technology |
|
Description |
Наукові фундаментальні дослідження властивостей і фізіологічного впливу компонентів сільськогосподарської сировини й продуктів з неї на здоров'я людини є найважливішою умовою організації та виробництва здорового й безпечного харчування. Научные фундаментальные исследования свойств и физиологического воздействия компонентов сельскохозяйственного сырья и продуктов из нее на здоровье человека является важнейшим условием организации и производства здорового и безопасного питания. Scientific fundamental research properties and physiological effects of components of agricultural commodities and products thereof for human health is essential for the organization and production of healthy and safe food. |
|
Date |
2012-04-21T08:49:19Z
2012-04-21T08:49:19Z 2007 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Сімахіна, Г. О. Нові технології оздоровчих харчових продуктів радіопротекторної дії / Г. О. Сімахіна, А. І. Українець. - 2007.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/949 |
|
Language |
uk_UK
|
|