Запис Детальніше

Нові технології оздоровчих харчових продуктів радіопротекторної дії

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Нові технології оздоровчих харчових продуктів радіопротекторної дії
Новые технологии оздоровительных пищевых продуктов радиопротекторного действия
New technologies are improving food radioprotective action
 
Creator Сімахіна, Г. О.
Simakhina, G.
Українець, А. І.
Ukrainets, A.
Украинец, А. И.
Симахина, Г. О.
Симахина, Г. А.
 
Subject екологічне забруднення
радіонукліди
ентеросорбенти
низькотемпературні технології
экологическое загрязнение
радионуклиды
энтеросорбенты
низкотемпературные технологии
environmental pollution
radionuclides
chelators
low-temperature technology
 
Description Наукові фундаментальні дослідження властивостей і фізіологічного впливу компонентів сільськогосподарської сировини й продуктів з неї на здоров'я людини є найважливішою умовою організації та виробництва здорового й безпечного харчування.
Научные фундаментальные исследования свойств и физиологического воздействия компонентов сельскохозяйственного сырья и продуктов из нее на здоровье человека является важнейшим условием организации и производства здорового и безопасного питания.
Scientific fundamental research properties and physiological effects of components of agricultural commodities and products thereof for human health is essential for the organization and production of healthy and safe food.
 
Date 2012-04-21T08:49:19Z
2012-04-21T08:49:19Z
2007
 
Type Article
 
Identifier Сімахіна, Г. О. Нові технології оздоровчих харчових продуктів радіопротекторної дії / Г. О. Сімахіна, А. І. Українець. - 2007.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/949
 
Language uk_UK