Запис Детальніше

Екологічні та медико- біологічні аспекти отримання сублімованих вуглеводомістких продуктів

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Екологічні та медико- біологічні аспекти отримання сублімованих вуглеводомістких продуктів
Ecological and biomedical aspects of a sublimated vuhlevodomistkyh products
Экологические и медико-биологические аспекты получения сублимированных углеводосодержащих продуктов
 
Creator Сімахіна, Г. О.
Штанько, О. А.
Simakhina, G.
Shtanko, O.
Симахина, Г. А.
Штанько, О. А.
 
Subject харчова безпека
нові технології
рослинна сировина
біологічна цінність
food safety
new technologies
plantstuff
biological value
пищевая безопасность
новые технологии
растительное сырье
биологическая ценность
 
Description У лабораторних умовах оцінено харчову і біологічну цінності, а також екологічну безпеку отриманих низькотемпературним способом за допомогою рідкого азоту сублімованих продуктів із традиційної і нетрадиційної сировини різних видів. Відповідно до отриманих результатів усі продукти містять важливі біокомпоненти, відповідають санітарним нормам якості харчових продуктів, тому можуть бути використані як для масового споживання, так і для профілактичних цілей.In vitro assessed nutritional and biological values ​​and environmental safety received a low-temperature method using liquid nitrogen freeze dried products from traditional and non-traditional materials of various kinds. According to the results all foods contain important biocomponents meet sanitary standards of food quality, so they can be used for both consumer and for preventive purposes.В лабораторных условиях оценено пищевую и биологическую ценности, а также экологическую безопасность полученных низкотемпературным способом с помощью жидкого азота сублимированных продуктов с традиционной и нетрадиционной сырья различных видов. Согласно полученным результатам все продукты содержат важные биокомпоненты, соответствуют санитарным нормам качества пищевых продуктов, поэтому могут быть использованы как для массового потребления, так и для профилактических целей.
 
Publisher Наукові праці НУХТ
 
Date 2012-04-21T08:56:21Z
2012-04-21T08:56:21Z
2003
 
Type Article
 
Identifier Сімахіна Г. О. Екологічні та медико- біологічні аспекти отримання сублімованих вуглеводомістких продуктів / Г. О. Сімахіна, О. А. Штанько // Наукові праці НУХТ - 2003. - №14. - С. 41-44.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/951
 
Language uk_UK