Екологічні та медико- біологічні аспекти отримання сублімованих вуглеводомістких продуктів
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Екологічні та медико- біологічні аспекти отримання сублімованих вуглеводомістких продуктів
Ecological and biomedical aspects of a sublimated vuhlevodomistkyh products Экологические и медико-биологические аспекты получения сублимированных углеводосодержащих продуктов |
|
Creator |
Сімахіна, Г. О.
Штанько, О. А. Simakhina, G. Shtanko, O. Симахина, Г. А. Штанько, О. А. |
|
Subject |
харчова безпека
нові технології рослинна сировина біологічна цінність food safety new technologies plantstuff biological value пищевая безопасность новые технологии растительное сырье биологическая ценность |
|
Description |
У лабораторних умовах оцінено харчову і біологічну цінності, а також екологічну безпеку отриманих низькотемпературним способом за допомогою рідкого азоту сублімованих продуктів із традиційної і нетрадиційної сировини різних видів. Відповідно до отриманих результатів усі продукти містять важливі біокомпоненти, відповідають санітарним нормам якості харчових продуктів, тому можуть бути використані як для масового споживання, так і для профілактичних цілей.In vitro assessed nutritional and biological values and environmental safety received a low-temperature method using liquid nitrogen freeze dried products from traditional and non-traditional materials of various kinds. According to the results all foods contain important biocomponents meet sanitary standards of food quality, so they can be used for both consumer and for preventive purposes.В лабораторных условиях оценено пищевую и биологическую ценности, а также экологическую безопасность полученных низкотемпературным способом с помощью жидкого азота сублимированных продуктов с традиционной и нетрадиционной сырья различных видов. Согласно полученным результатам все продукты содержат важные биокомпоненты, соответствуют санитарным нормам качества пищевых продуктов, поэтому могут быть использованы как для массового потребления, так и для профилактических целей.
|
|
Publisher |
Наукові праці НУХТ
|
|
Date |
2012-04-21T08:56:21Z
2012-04-21T08:56:21Z 2003 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Сімахіна Г. О. Екологічні та медико- біологічні аспекти отримання сублімованих вуглеводомістких продуктів / Г. О. Сімахіна, О. А. Штанько // Наукові праці НУХТ - 2003. - №14. - С. 41-44.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/951 |
|
Language |
uk_UK
|
|