Технологія концентратів біофлавоноїдів на основі лікарських рослин
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Технологія концентратів біофлавоноїдів на основі лікарських рослин
|
|
Creator |
Simakhina, G.
Сімахіна, Г. О. Симахина, Г. А. |
|
Subject |
антирадикальна активність
поліфенольні сполуки дезінтеграція екстрагування |
|
Description |
В роботі досліджено широкий спектр лікарських рослин і на їхній основі запропоновано технологію концентратів з максимальним вмістом біофлавоноїдів (30…70 %), призначених як для безпосереднього використання, так і для збагачення традиційних харчових середовищ. Технологія може бути впроваджена на діючих харчових та фармацевтичних підприємствах.
|
|
Publisher |
Харчова промисловість
|
|
Date |
2012-05-04T07:04:44Z
2012-05-04T07:04:44Z 2011 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Використання концентратів з природних джерел біофлавоноїдів як у харчовій, так і в фармацевтичній промисловості дає можливість забезпечити споживача харчовими продуктами та лікарськими засобами з оптимальним вмістом антиоксидантів різної біологічної активності.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1046 |
|
Language |
uk_UK
|
|