Функціональні особливості білків та шляхи вирішення білкового харчування в Україні
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Функціональні особливості білків та шляхи вирішення білкового харчування в Україні
|
|
Creator |
Simakhina, G.
Сімахіна, Г. О. |
|
Subject |
білки
амінокислоти збагачення харчового раціону білкові концентрати рослинна сировина |
|
Description |
Перспективним сьогодні є створення технології виробництва протеїнових концентратів та білковмісних композицій із зеленої маси рослин. Важливим завданням організації виробництва цих продуктів є добір вихідної рослинної сировини, для цього доцільно вивчити фонд як культурних, так і диких рослин.
|
|
Publisher |
РВЦ НУХТ
|
|
Date |
2012-05-04T07:21:58Z
2012-05-04T07:21:58Z 2009 |
|
Type |
Book chapter
|
|
Identifier |
Всі життєві процеси в клітинах і тканинах пов'язані з відповідними перетвореннями протоплазматичних і ядерних білків. Це зумовлюється надзвичайною їхньою реактивністю. Вони здатні взаємодіяти з усіма без винятку речовинами, утворюючи комплексні сполуки, які становлять основу клітин, тканин і рідин організму.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1048 |
|
Language |
uk_UK
|
|