Запис Детальніше

Функціональні особливості білків та шляхи вирішення білкового харчування в Україні

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Функціональні особливості білків та шляхи вирішення білкового харчування в Україні
 
Creator Simakhina, G.
Сімахіна, Г. О.
 
Subject білки
амінокислоти
збагачення харчового раціону
білкові концентрати
рослинна сировина
 
Description Перспективним сьогодні є створення технології виробництва протеїнових концентратів та білковмісних композицій із зеленої маси рослин. Важливим завданням організації виробництва цих продуктів є добір вихідної рослинної сировини, для цього доцільно вивчити фонд як культурних, так і диких рослин.
 
Publisher РВЦ НУХТ
 
Date 2012-05-04T07:21:58Z
2012-05-04T07:21:58Z
2009
 
Type Book chapter
 
Identifier Всі життєві процеси в клітинах і тканинах пов'язані з відповідними перетвореннями протоплазматичних і ядерних білків. Це зумовлюється надзвичайною їхньою реактивністю. Вони здатні взаємодіяти з усіма без винятку речовинами, утворюючи комплексні сполуки, які становлять основу клітин, тканин і рідин організму.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1048
 
Language uk_UK