Innovatsiyni pidkhody do stvorennya funktsional'nych napoyiv
eNUFTIR
Переглянути архів Інформація| Поле | Співвідношення | |
| Title |
Innovatsiyni pidkhody do stvorennya funktsional'nych napoyiv
|
|
| Creator |
Simakhina, G.
|
|
| Subject |
функціональні напої
інновації плодоовочеві соки синергізм есенціальні мікронутрієнти |
|
| Description |
Прагнення людини до здорового способу життя, основою якого є здорове харчування, зумовило появу нових світових тенденцій у виробництві напоїв, а саме – виробництво напоїв з використанням натуральної, рослинної сировини. Сучасна біохімія переконливо довела, що рослинний світ – найкраща їжа і найкраща аптека. Рослини, які оточують нас, мільйони років боролись за виживання і зуміли синтезувати за цей час величезну кількість сполук, що допомагають їм долати різноманітні віруси та бактерії. Тому саме рослини здатні наділити людину імунітетом проти різних хвороб.
|
|
| Publisher |
РВЦ НУХТ
|
|
| Date |
2012-05-04T07:29:07Z
2012-05-04T07:29:07Z 2010 |
|
| Type |
Book chapter
|
|
| Identifier |
Одними із найбільш доступних та масових продуктів, що надають напоям смаку, аромату, сприяють підвищенню біологічної та харчової цінності є натуральні плодоовочеві соки.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1049 |
|
| Language |
uk_UK
|
|