Запис Детальніше

Innovatsiyni pidkhody do stvorennya funktsional'nych napoyiv

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Innovatsiyni pidkhody do stvorennya funktsional'nych napoyiv
 
Creator Simakhina, G.
 
Subject функціональні напої
інновації
плодоовочеві соки
синергізм
есенціальні мікронутрієнти
 
Description Прагнення людини до здорового способу життя, основою якого є здорове харчування, зумовило появу нових світових тенденцій у виробництві напоїв, а саме – виробництво напоїв з використанням натуральної, рослинної сировини. Сучасна біохімія переконливо довела, що рослинний світ – найкраща їжа і найкраща аптека. Рослини, які оточують нас, мільйони років боролись за виживання і зуміли синтезувати за цей час величезну кількість сполук, що допомагають їм долати різноманітні віруси та бактерії. Тому саме рослини здатні наділити людину імунітетом проти різних хвороб.
 
Publisher РВЦ НУХТ
 
Date 2012-05-04T07:29:07Z
2012-05-04T07:29:07Z
2010
 
Type Book chapter
 
Identifier Одними із найбільш доступних та масових продуктів, що надають напоям смаку, аромату, сприяють підвищенню біологічної та харчової цінності є натуральні плодоовочеві соки.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1049
 
Language uk_UK