Про оптимізацію структури капіталу підприємств в харчовій промисловості
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Про оптимізацію структури капіталу підприємств в харчовій промисловості
Про отимизацию структуры капитала предприятий в пищевой промышленности Of optimizing the structure capital companies in food industry |
|
Creator |
Перетятько, М. В.
Беренда, Н. І. Перетятько, Н. В. Беренда, Н. И. Peretyatko, M. Berenda, N. |
|
Subject |
фінансова стійкість
ліквідність рентабельність операційний важіль фінансові ресурси оптимізація, змінні витрати фінансові витрати ефект фінансового важеля середньозважена вартість капіталу постійні витрати финансовая стойкость ликвидность рентабельность операционные рычаги финансовые ресурсы оптимизация переменные затраты финансовые затраты financial stability liquidity profitability operating leverage financial resources optimization variable costs financial costs the effect of financial leverage the average cost of capital fixed costs |
|
Description |
В статті проведені дослідження, щодо оптимізації структури капіталу підприємств харчової промисловості і методів аналізу взаємозв’язку позикового і власного капіталу та пропозиції щодо моделювання прогнозних напрямів фінансового планування.
В статье проведены исследования, которые касаются оптимизации структуры капитала предприятий пищевой промышленностии методов анализа взаимосвязи заемного и собственного капитала и предложений по моделированию прогнозных направлений финансового планирования. The paper conducted research relating to optimize the capital structure of the food industry methods for analyzing the relationship of debt and equity, and proposals for predictive modeling areas of financial planning. |
|
Publisher |
Наукові праці НУХТ
|
|
Date |
2012-05-30T12:37:31Z
2012-05-30T12:37:31Z 2011 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1127
|
|
Language |
other
|
|
Relation |
№ 35;
|
|