Запис Детальніше

Про оптимізацію структури капіталу підприємств в харчовій промисловості

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Про оптимізацію структури капіталу підприємств в харчовій промисловості
Про отимизацию структуры капитала предприятий в пищевой промышленности
Of optimizing the structure capital companies in food industry
 
Creator Перетятько, М. В.
Беренда, Н. І.
Перетятько, Н. В.
Беренда, Н. И.
Peretyatko, M.
Berenda, N.
 
Subject фінансова стійкість
ліквідність
рентабельність
операційний важіль
фінансові ресурси
оптимізація, змінні витрати
фінансові витрати
ефект фінансового важеля
середньозважена вартість капіталу
постійні витрати
финансовая стойкость
ликвидность
рентабельность
операционные рычаги
финансовые ресурсы
оптимизация
переменные затраты
финансовые затраты
financial stability
liquidity
profitability
operating leverage
financial resources
optimization
variable costs
financial costs
the effect of financial leverage
the average cost of capital
fixed costs
 
Description В статті проведені дослідження, щодо оптимізації структури капіталу підприємств харчової промисловості і методів аналізу взаємозв’язку позикового і власного капіталу та пропозиції щодо моделювання прогнозних напрямів фінансового планування.
В статье проведены исследования, которые касаются оптимизации структуры капитала предприятий пищевой промышленностии методов анализа взаимосвязи заемного и собственного капитала и предложений по моделированию прогнозных направлений финансового планирования.
The paper conducted research relating to optimize the capital structure of the food industry methods for analyzing the relationship of debt and equity, and proposals for predictive modeling areas of financial planning.
 
Publisher Наукові праці НУХТ
 
Date 2012-05-30T12:37:31Z
2012-05-30T12:37:31Z
2011
 
Type Article
 
Identifier http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1127
 
Language other
 
Relation № 35;