Запис Детальніше

Методичні рекомендації до вивчення дисципліни «Контроль якості та безпеки продуктів галузі»

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Методичні рекомендації до вивчення дисципліни «Контроль якості та безпеки продуктів галузі»
Методические рекомендации к изучению дисциплины «Контроль качества и безопасности продуктов отрасли»
Guidelines for the discipline “Quality and safety control of branch products”
 
Creator Романовська, Т. І.
Романовская, Т. И.
Romanovska, T.
Осейко, М. І.
Осейко, Н. И.
Oseyko, M.
Левчук, І. В.
Левчук, И. В.
Levchuk, I.
 
Subject контроль якості
контроль качества
quality safety control
 
Description Методичні рекомендації до вивчення дисципліни «Контроль якості та безпеки продуктів галузі» містять перелік тем лекційних та лабораторних занять, питання до контрольної роботи та список рекомендованих літературних джерел.
Guidelines for the discipline “Quality and safety control of branch products” enclose a list of topics for lectures and laboratory studies, questions for test and a list of recommended literature.
Методические рекомендации к изучению дисциплины «Контроль качества и безопасности продуктов отрасли» содержат перечень тем лекционных и лабораторных занятий, вопросы к контрольной работе и список рекомендованных литературных источников.
 
Date 2012-05-31T13:32:10Z
2012-05-31T13:32:10Z
2012
 
Identifier Контроль якості та безпеки продуктів галузі: Методичні рекомендації до вивчення дисципліни і виконання контрольної роботи для студентів напряму 6.051701 «харчова технологія та інженерія» ден. та заоч. форм навч. / Уклад.: Т. І. Романовська, М. І. Осейко, І. В. Левчук- К.: НУХТ, 2012.- 11 с.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1170
 
Language other