Методичні рекомендації до вивчення дисципліни «Контроль якості та безпеки продуктів галузі»
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Методичні рекомендації до вивчення дисципліни «Контроль якості та безпеки продуктів галузі»
Методические рекомендации к изучению дисциплины «Контроль качества и безопасности продуктов отрасли» Guidelines for the discipline “Quality and safety control of branch products” |
|
Creator |
Романовська, Т. І.
Романовская, Т. И. Romanovska, T. Осейко, М. І. Осейко, Н. И. Oseyko, M. Левчук, І. В. Левчук, И. В. Levchuk, I. |
|
Subject |
контроль якості
контроль качества quality safety control |
|
Description |
Методичні рекомендації до вивчення дисципліни «Контроль якості та безпеки продуктів галузі» містять перелік тем лекційних та лабораторних занять, питання до контрольної роботи та список рекомендованих літературних джерел.
Guidelines for the discipline “Quality and safety control of branch products” enclose a list of topics for lectures and laboratory studies, questions for test and a list of recommended literature. Методические рекомендации к изучению дисциплины «Контроль качества и безопасности продуктов отрасли» содержат перечень тем лекционных и лабораторных занятий, вопросы к контрольной работе и список рекомендованных литературных источников. |
|
Date |
2012-05-31T13:32:10Z
2012-05-31T13:32:10Z 2012 |
|
Identifier |
Контроль якості та безпеки продуктів галузі: Методичні рекомендації до вивчення дисципліни і виконання контрольної роботи для студентів напряму
6.051701 «харчова технологія та інженерія» ден. та заоч. форм навч. / Уклад.: Т. І. Романовська, М. І. Осейко, І. В. Левчук- К.: НУХТ, 2012.- 11 с.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1170 |
|
Language |
other
|
|