Метод вилучення жирової фракції з низькокалорійних майонезів
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Метод вилучення жирової фракції з низькокалорійних майонезів
Метод удаления жировой фракции из низкокалорийных майонезов The method of removing fat fraction of low-calorie mayonnaise |
|
Creator |
Швень, О. М.
Демидов, І. М. Златкіна, Г. І. Пешук, Л. В. Швень, О. М. Демидов, И. Н. Златкина, Г. И. Пешук, Л. В. Shven', O. Demidov, I. Zlatkina, G. Peshuk, L. |
|
Subject |
м'які умови
мягкие условия the soft terms майонез метод вилучення жирова фаза майонез метод извлечения жировая фаза mayonnaise method of extraction the fatty phase |
|
Description |
У статті наводиться новий метод вилучення жиру з низькокалорійної майонезної продукції для визначення його фізико-хімічних показників. Розроблений метод передбачає повне вилучення жирової фракції у м'яких умовах (температура вилучення жиру не більше 30С). Суть методу полягає в застосуванні вичерпної екстракції жирової фракції з низькокалорійної майонезної продукції діетиловим ефіром та гексаном. В статье приводится новый метод извлечения жира из низкокалорийной майонезной продукции для определения его физико-химических показателей. Разработанный метод предусматривает полное исключение жировой фракции в мягких условиях (температура извлечения жира не более 30С). Суть метода заключается в применении исчерпывающей экстракции жировой фракции из низкокалорийной майонезной продукции диэтиловым эфиром и гексаном. The article provides a new method for extraction of low-fat mayonnaise product to determine its physical and chemical parameters. The method involves complete removal of fat fraction in mild conditions (temperature removal of fat up to 30C). The method is to use exhaustive extraction fraction of low-fat mayonnaise products diethyl ether and hexane. |
|
Date |
2012-06-06T21:29:47Z
2012-06-06T21:29:47Z 2008 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Метод вилучення жирової фракції з низькокалорійних майонезів / О. М. Швень, І. М. Демидов, Г. І. Златкіна, Л. В. Пешук // Харчова промисловість, 2008. - № 7. - С. 23-25.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1212 |
|
Language |
uk_UK
|
|