Запис Детальніше

Метод вилучення жирової фракції з низькокалорійних майонезів

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Метод вилучення жирової фракції з низькокалорійних майонезів
Метод удаления жировой фракции из низкокалорийных майонезов
The method of removing fat fraction of low-calorie mayonnaise
 
Creator Швень, О. М.
Демидов, І. М.
Златкіна, Г. І.
Пешук, Л. В.
Швень, О. М.
Демидов, И. Н.
Златкина, Г. И.
Пешук, Л. В.
Shven', O.
Demidov, I.
Zlatkina, G.
Peshuk, L.
 
Subject м'які умови
мягкие условия
the soft terms
майонез
метод вилучення
жирова фаза
майонез
метод извлечения
жировая фаза
mayonnaise
method of extraction
the fatty phase
 
Description У статті наводиться новий метод вилучення жиру з низькокалорійної майонезної продукції для визначення його фізико-хімічних показників. Розроблений метод передбачає повне вилучення жирової фракції у м'яких умовах (температура вилучення жиру не більше 30С). Суть методу полягає в застосуванні вичерпної екстракції жирової фракції з низькокалорійної майонезної продукції діетиловим ефіром та гексаном.

В статье приводится новый метод извлечения жира из низкокалорийной майонезной продукции для определения его физико-химических показателей. Разработанный метод предусматривает полное исключение жировой фракции в мягких условиях (температура извлечения жира не более 30С). Суть метода заключается в применении исчерпывающей экстракции жировой фракции из низкокалорийной майонезной продукции диэтиловым эфиром и гексаном.

The article provides a new method for extraction of low-fat mayonnaise product to determine its physical and chemical parameters. The method involves complete removal of fat fraction in mild conditions (temperature removal of fat up to 30C). The method is to use exhaustive extraction fraction of low-fat mayonnaise products diethyl ether and hexane.
 
Date 2012-06-06T21:29:47Z
2012-06-06T21:29:47Z
2008
 
Type Article
 
Identifier Метод вилучення жирової фракції з низькокалорійних майонезів / О. М. Швень, І. М. Демидов, Г. І. Златкіна, Л. В. Пешук // Харчова промисловість, 2008. - № 7. - С. 23-25.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1212
 
Language uk_UK