Запис Детальніше

Методика визначення ефективності рецептурного складу борошняних кондитерських виробів спеціального призначення

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Методика визначення ефективності рецептурного складу борошняних кондитерських виробів спеціального призначення
Методика определения эффективности рецептурного состава мучных кондитерских изделий специального назначения
Methods of determination of efficiency of compounding composition of farinaceous confectionery of especial purpose
 
Creator Дорохович, В. В.
Дорохович, В. В.
Dorohovich, V.
 
Subject Борошняні кондитерські вироби спеціального призначення, комплексний показник якості.
Мучные кондитерские изделия специального назначения, комплексный показатель качества.
The farinaceous confectionery of especial purpose, composite index of quality.
 
Description Запропонована класифікація борошняних кондитерських виробів спеціального призначення. Спираючись на основні принципи кваліметрії запропоновано методологію визначення ефективності їх рецептурного складу.
Предложенна классификация мучных кондитерских изделий специального назначения. Опираясь на основные принципы квалиметрии предложена методология определения эффективности их рецептурного состава.
The authors propose a classification of the farinaceous confectionery of especial purpose. Present method definition efficient composition ingredient of the farinaceous confectionery of especial purpose.
 
Date 2012-06-10T12:23:04Z
2012-06-10T12:23:04Z
2008
 
Identifier http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1275
 
Language uk_UK