Методика визначення ефективності рецептурного складу борошняних кондитерських виробів спеціального призначення
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Методика визначення ефективності рецептурного складу борошняних кондитерських виробів спеціального призначення
Методика определения эффективности рецептурного состава мучных кондитерских изделий специального назначения Methods of determination of efficiency of compounding composition of farinaceous confectionery of especial purpose |
|
Creator |
Дорохович, В. В.
Дорохович, В. В. Dorohovich, V. |
|
Subject |
Борошняні кондитерські вироби спеціального призначення, комплексний показник якості.
Мучные кондитерские изделия специального назначения, комплексный показатель качества. The farinaceous confectionery of especial purpose, composite index of quality. |
|
Description |
Запропонована класифікація борошняних кондитерських виробів спеціального призначення. Спираючись на основні принципи кваліметрії запропоновано методологію визначення ефективності їх рецептурного складу.
Предложенна классификация мучных кондитерских изделий специального назначения. Опираясь на основные принципы квалиметрии предложена методология определения эффективности их рецептурного состава. The authors propose a classification of the farinaceous confectionery of especial purpose. Present method definition efficient composition ingredient of the farinaceous confectionery of especial purpose. |
|
Date |
2012-06-10T12:23:04Z
2012-06-10T12:23:04Z 2008 |
|
Identifier |
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1275
|
|
Language |
uk_UK
|
|