Удосконалення технології виробництва борошна з використанням спрямованих повітряних потоків
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Удосконалення технології виробництва борошна з використанням спрямованих повітряних потоків
Усовершенствование технологи производства муки с использованием направленніх воздушніх потоков Improvement technologies of a flour with use of the directed air streams |
|
Creator |
Харченко, Є. І.
Харченко, Е. И. Harchenko, E. |
|
Subject |
рециркуляція повітря
recirculation of air показники якості борошна проміжні продукти помелу усушка відносна вологість повітря аспіраційні та пневмотранспортні установки parameters of quality of a flour intermediate products of milling shrinkage the directed air streams relative humidity of air aspirations and pneumotransportation systems |
|
Description |
Встановлено вплив вологості проміжних продуктів помелу на якість борошна при розмелюванні. Розглянуто зміни температури зерна при різних параметрах повітря. Досліджено та розраховано тепловтрати, які відбуваються при роботі аспіраційних та пневмотранспортних установок. Установлено влияние влажности промежуточных продуктов помола на качество муки при измельчении. Рассмотрены изменения температуры зерна при разных параметрах воздуха. Исследованы та рассчитаны теплопотери, которые происходят при работе аспирационных и пневмотранспортных установок. Influence of relative humidity of air on ashes, the general yield and humidity of a flour is revealed. Investigational and calculation heat loss which occur at work aspirations and pneumotransportation systems.
|
|
Date |
2012-06-12T18:50:39Z
2012-06-12T18:50:39Z 2011 |
|
Identifier |
Харченко, Є. І. Удосконалення технології виробництва борошна з використанням спрямованих повітряних потоків: автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / НУХТ. - К., 2011. - 20 с.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1337 |
|
Language |
uk_UK
|
|