Запис Детальніше

Удосконалення технології виробництва борошна з використанням спрямованих повітряних потоків

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Удосконалення технології виробництва борошна з використанням спрямованих повітряних потоків
Усовершенствование технологи производства муки с использованием направленніх воздушніх потоков
Improvement technologies of a flour with use of the directed air streams
 
Creator Харченко, Є. І.
Харченко, Е. И.
Harchenko, E.
 
Subject рециркуляція повітря
recirculation of air
показники якості борошна
проміжні продукти помелу
усушка
відносна вологість повітря
аспіраційні та пневмотранспортні установки
parameters of quality of a flour
intermediate products of milling
shrinkage
the directed air streams
relative humidity of air
aspirations and pneumotransportation systems
 
Description Встановлено вплив вологості проміжних продуктів помелу на якість борошна при розмелюванні. Розглянуто зміни температури зерна при різних параметрах повітря. Досліджено та розраховано тепловтрати, які відбуваються при роботі аспіраційних та пневмотранспортних установок. Установлено влияние влажности промежуточных продуктов помола на качество муки при измельчении. Рассмотрены изменения температуры зерна при разных параметрах воздуха. Исследованы та рассчитаны теплопотери, которые происходят при работе аспирационных и пневмотранспортных установок. Influence of relative humidity of air on ashes, the general yield and humidity of a flour is revealed. Investigational and calculation heat loss which occur at work aspirations and pneumotransportation systems.
 
Date 2012-06-12T18:50:39Z
2012-06-12T18:50:39Z
2011
 
Identifier Харченко, Є. І. Удосконалення технології виробництва борошна з використанням спрямованих повітряних потоків: автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / НУХТ. - К., 2011. - 20 с.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1337
 
Language uk_UK