Запис Детальніше

Технологія спреду з наповнювачем

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Технологія спреду з наповнювачем
Технология спреда с наполнителем
The Spread with Filler Technology
 
Creator Тимчук, А. В.
Тымчук, А. В.
Tymchuk, A.
Петрина, А. Б.
Петрина, А. Б.
Petrina, A.
Грек, О. В.
Грек, Е. В.
Grek, O.
 
Subject харчування
питание
nutrition
спред
плазма
екструзія
жир
маслянка
спред
плазма
экструзия
белки
жир
пахта
spread
plasma
extrudate
protein
fat
buttermilk
 
Description Розроблена нова технологія виробництва спреду з наповнювачем, яка передбачає часткову заміну сухого знежиреного молока (маслянки) функціонально-технологічним інгредієнтом – екструдатом рису або пшениці. Встановлено, що його введення дозволяє покращити консистенцію, підвищити харчову та біологічну цінність готового продукту.
Разработана новая технология производства спреда с наполнителем, которая предусматривает частичную замену сухого обежиренного молока (пахты) функционально-технологическим ингредиентом – екструдатом риса или пшеницы. Установлено, что его введение позволяет улучшить консистенцию, повысить пищевую и биологическую ценность готового продукта.
Разработана новая технология производства спреда с наполнителем, которая предусматривает частичную замену сухого обежиренного молока (пахты) функционально-технологическим ингредиентом – екструдатом риса или пшеницы. Установлено, что его введение позволяет улучшить консистенцию, повысить пищевую и биологическую ценность готового продукта.
Разработана новая технология производства спреда с наполнителем, которая предусматривает частичную замену сухого обежиренного молока (пахты) функционально-технологическим ингредиентом – екструдатом риса или пшеницы. Установлено, что его введение позволяет улучшить консистенцию, повысить пищевую и биологическую ценность готового продукта.
 
Date 2012-06-13T20:09:35Z
2012-06-13T20:09:35Z
2008
 
Type Article
 
Identifier Тимчук, А. В. Технологія спреду з наповнювачем/ А. В. Тимчук, А. Б. Петрина, О. В. Грек // Таврійський науковий вісник.– 2008. – Випуск 57. - С. 92 – 96.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1418
 
Language other