Запис Детальніше

Кадровий потенціал підприємств м’ясної промисловості

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Кадровий потенціал підприємств м’ясної промисловості
Кадровый потенциал предприятий мясной промышленности
Personnel potential of meat industry
 
Creator Драган, О. І.
Драган, Е. И.
Dragan, O.
 
Subject м’ясна промисловість
мясная промышленность
meat industry
персонал
кадри
кадровий потенціал
мотивація
система
підприємство
кадры
кадровый потенциал
мотивация
система
предприятие
staff
staffing
human resources
motivation, system
plant
 
Description Автором обґрунтовуються основні підходи до формування кадрового потенціалу на підприємствах м’ясної промисловості, які є ефективними з точки зору специфічних особливостей функціонування галузі у сучасних умовах.
Автором обосновуються основные подходы к формированию кадрового потенциала на предприятиях мясной промышленности, которые есть эффективными с точки зрения специфических особенностей функционирования отрасли в современных условиях.
The author of the rationale main approaches to building human capacity in the enterprises of meat industry, which is effective in terms of specific features of the industry in modern conditions.
Keywords: Staff, staffing, human resources, motivation, system, plant, meat industry.
 
Date 2012-06-14T13:17:20Z
2012-06-14T13:17:20Z
2010
 
Type Article
 
Identifier Драган, О. І. Кадровий потенціал підприємств м’ясної промисловості / О. І. Драган // Таврійський науковий вісник: Збірник наукових праць ХДАУ. Вип.69. − Херсон: Айлант. − 2010.− С. 279−285.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1506
 
Language other