Розроблення технології виробництва натурального харчового барвника з виноградних вичавок при використанні віброекстрагування
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Розроблення технології виробництва натурального харчового барвника з виноградних вичавок при використанні віброекстрагування
Разработка технологии производства натурального пищевого красителя из виноградных выжимок при использовании виброэкстрагирования Development of technology of production of food nature dye from vine spues at the use of vibroextraction |
|
Creator |
Зав'ялов, В. Л.
Завьялов, В. Л. Zavialov, V. Бодров, В. С. Бодров, В. С. Bodrov, V. Мисюра, Т. Г. Мисюра, Т. Г. Misyura, T. Попова, Н. В. Попова, Н. В. Popova, N. Запорожець, Ю. В. Запорожец, Ю. В. Zaporozhets, J. Деканський, В. Є. Деканский, В. Е. Dekanskiy, V. |
|
Subject |
екстракт
концентрат барвник розчинник біологічно активні речовини экстракт extract концентрат concentrate краситель dye раcтворитель solvent биологически активные вещества biological active matters |
|
Description |
Науково аргументовано необхідність виробництва високоякісних концентратів натуральних харчових барвників з темнозабарвленої рослинної сировини. Наведено принципову технологічну та апаратурно-технологічну схеми виробництва рідкого концентрованого натурального харчового барвника з виноградних вичавок. Схеми побудовано на основі авторського вібраційного екстрактора періодичної дії.
Научно аргументирована необходимость производства высококачественных концентратов натуральных пищевых красителей из темноокрашенного растительного сырья. Приведена принципиальная технологическая и аппаратурно-технологическая схемы производства жидкого концентрированного натурального пищевого красителя из виноградных выжимок. Схемы построены на основе авторского вибрационного экстрактора периодического действия. The necessity of production of high-quality concentrates of food nature dye is scientifically argued from a dark-colored digister. The principle technological and apparatus technological charts of production of the liquid concentrated food nature-colour from vine spues is resulted. Charts are built on the basis of author oscillation extractor of batch-type. |
|
Date |
2012-06-16T22:39:08Z
2012-06-16T22:39:08Z 2010 |
|
Identifier |
Розроблення технології виробництва натурального харчового барвника з виноградних вичавок при використанні віброекстрагування / В. Л. Зав’ялов В. Л., В. С. Бодров, Т. Г. Мисюра, Н. В. Попова, Ю. В. Запорожець, В. Є. Деканський // Харчова промисловість. - 2010. - № 9. - С. 102-104.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1601 |
|