Запис Детальніше

Особливості утворення нітрозопігментів при використанні активних стабілізаторів м’ясних систем

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Особливості утворення нітрозопігментів при використанні активних стабілізаторів м’ясних систем
Особенности образования нитрозопигментов при использовании активных стабилизаторов мясных систем
The peculiarities of the creatoin nitrous pigments at the use of active stabiligers in the meaty systems
 
Creator Страшинський, І. М.
Страшинский, И. М.
Strashynskyi, I.
Гончаров, Г. І.
Гончаров, Г. И.
Goncharov, G.
 
Subject Сировина, кольороутворення, стійкість кольору, варені ковбаси.
Сырьё, цветообразование, устойчивость цвета, вареные колбасы.
Raw material, the creation of colours, firmness of colour, boiled sausages.
 
Description Досліджено утворення нітрозопігментів при використанні активних стабілізаторів м’ясних систем і стійкість кольору варених ковбас. В оцінюванні якості варених ковбас нами виявлено та рекомендовано враховувати значення співвідношення показників відбивання при довжинах хвиль 570 і 650 нм (D570/D650) після експозиції поверхні зрізу досліджуваного зразка у видимій області спектра.
Исследовано образование нитрозопигментов при использовании активных стбилизаторов мясных систем и устойчивости цвета вареных колбас. В оценке качества вареных колбас нами выявлено и рекомендовано учитывать значение соотношения показателей отражения при длинах волн 570 и 650 нм (D570/D650) после экспозиции поверхности среза исследуемого образца в видимой oбласти спектра.
Was explored the formation of nitrous pigments at the use of active meaty systems and firmness of colour of the boiled sausages. It was discover the evaluation of quality of the boiled sausage and we recommended to take into account the value of correlation of indexes of reflection at lengths of waves 570 and 650 nm after the explosion of surface of cut of the explored standard in the visible region of spectrum.
 
Publisher НУХТ
 
Date 2012-06-18T07:45:58Z
2012-06-18T07:45:58Z
2006
 
Type Article
 
Identifier Наукові праці НУХТ
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1611
 
Language other
 
Relation №18;