Запис Детальніше

Скорочений технологічний процес виробництва борошна

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Скорочений технологічний процес виробництва борошна
Сокращенный технологический процесс производства муки
The reduced technological process of manufacture of a flour
 
Creator Дмитрук, Є. А.
Дмитрук, Е. А.
Dmitruk, E.
Ільчук, В. Б.
Ильчук, В. Б.
Ilchuk, V.
Верещинський, О. П.
Верещинский, А. П.
Vereschinskiy, O.
Харченко, Є. І.
Харченко, Е. И.
Harchenko, E.
Чорний, О. П.
Черный, А. П.
Chorniy, O. P.
 
Subject розмел зерна
размол зерна
grinding grains
питомі навантаження
борошно
підготовка зерна
удельные нагрузки
мука
подготовка зерна
specific loadings
flour
preparation of grain
 
Description В статті розглянуто скорочений технологічний процес виробництва борошна із застосуванням процесів лущення, фракціонування та плющення зерна. Наведено ефективність роботи борошномельних заводів із скороченим технологічним процесом. В статье рассмотрен сокращенный технологический процесс производства муки с использованием шелушения, фракционирования и плющения зерна. Приведена эффективность работы мукомольных заводов с сокращенным технологическим процессом. In clause the reduced technological process of manufacture of a flour with use of a peeling, fractionating and bruising grains is considered. The overall performance of flour-grinding factories with the reduced technological process is resulted.
 
Date 2012-06-22T18:50:21Z
2012-06-22T18:50:21Z
2009
 
Identifier Скорочений технологічний процес виробництва борошна / Є. А. Дмитрук, В. Б. Ільчук, А. П. Верещинський та ін. // Хранение и переработка зерна. — 2009. — №2(116). — С. 53-54.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1773
 
Language uk_UK