Запис Детальніше

Методичні вказівки до використання відеофільму My Fair Lady для студентів всіх спеціальностей денної форми навчання

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Методичні вказівки до використання відеофільму My Fair Lady для студентів всіх спеціальностей денної форми навчання
Методические указания Для использования видеофильма My Fair Lady для студентов всех специальностей дневной формы обучения
Methodological materials for work with the film “my fair lady” for full-time students of all branches
 
Creator Климова, О. В.
Климова, Е. В.
Klymova, О.
 
Subject Методичні вказівки, відеофільм, вправи, завдання.
Методические указания, видеофильм, упражнения, задания.
Methodological materials, video film, exercises, tasks.
 
Description Цей методичний посібник призначений для роботи з англійським фільмом "My Fair Lady". Для зручного використовування у фільмі умовно виокремлено шість фрагментів, до кожного з яких розроблені ідентичні завдання та вправи. Методичний посібник призначено для студентів всіх спеціальностей денної форми навчання як для аудиторного, так і для самостійного опрацювання.
Данные методические указания предназначены для работы над английским фильмом "My Fair Lady". Для удобного использования фильм условно разделен на шесть фрагментов, к каждому из которых разработаны идентичные задания и упражнения. Методические указания предназначены для студентов всех специальностей дневной формы обучения, как для аудиторной, так и для самостоятельной работы.
These methodological materials are for work with the English film "My Fair Lady". The film is divided into six fragments. Every fragment has similar tasks and exercises. These methodological materials were created for full-time students of all branches for work in class and at home.
 
Date 2012-06-26T06:39:41Z
2012-06-26T06:39:41Z
2005
 
Identifier http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1827
 
Language other