Рецептурні компоненти морозива з удосконаленим вуглеводним складом
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Рецептурні компоненти морозива з удосконаленим вуглеводним складом
Рецептурные компоненты мороженого с усовершенствованным углеводным составом Prescription cream component with advanced hydrocarbon composition |
|
Creator |
Скорченко, Т. А.
Скорченко, Т. А. Skorchenko, T. Федченко, Т. Г. Федченко, Т. Г. Fedchenko, T. |
|
Subject |
морозиво
мороженое ice cream рецептурні компоненти цукрозамінники підсолоджувачі смакові наповнювачі харчові волокна сир кисломолочний рецептурные компоненты сахарозаменители подсластители вкусовые наполнители пищевые волокна творог recipe ingredients sweeteners sweeteners flavoring excipients dietary fiber cottage cheese |
|
Description |
Досліджено вплив способу виробництва сиру кисломолочного на органолептичні показники та консистенцію морозива. Наведено асортимент традиційних підсолоджувачів, підсолоджувачів нового покоління, замінників цукру вуглеводної групи, смакових наповнювачів, які можуть використовуватись у виробництві морозива.
Исследовано влияние способа производства сыра кисломолочного на органолептические показатели и консистенцию мороженого. Приведены ассортимент традиционных подсластителей, подсластителей нового поколения, заменителей сахара углеводной группы, вкусовых наполнителей, которые могут использоваться в производстве мороженого. Investigated the influence of mode of production of milk cheese organoleptic properties and texture of ice cream. An assortment of traditional sweeteners, a new generation sweeteners, sugar substitutes carbohydrate group, the taste of fillers that can be used in the manufacture of ice cream. |
|
Date |
2012-06-27T10:21:41Z
2012-06-27T10:21:41Z 2006 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Скорченко, Т. А. Рецептурні компоненти морозива з удосконаленим вуглеводним складом / Т. Д. Скорченко, Т. Г. Федченко // Продукты & ингредиенты. - 2006. - С. 64-67.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1917 |
|
Language |
other
|
|