Якість кисломолочного напою залежно від способу збагачення його харчовим волокном «фіброгам»
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Якість кисломолочного напою залежно від способу збагачення його харчовим волокном «фіброгам»
Качество кисломолочного напитка в зависимости от способа обогащения его пищевым волокном «фиброгам» Quality of sour milk beverage according to the method of enriching its food fiber "fibroham" |
|
Creator |
Кравцова, О. В.
Кравцова, Е. В. Kravtsova, O. Скорченко, Т. А. Скорченко, Т. А. Skorchenko, T. |
|
Subject |
кисломолочний напій
кисломолочный напиток milk drink харчове волокно «фіброгам» молочна основа комплексний показник якості пищевое волокно «фиброгам» молочная основа комплексный показатель качества food fiber "fibroham" milk-based comprehensive indicator of quality |
|
Description |
У статті розглянуто можливі способи збагачення кисломолочного напою харчовим волокном «фіброгам». Визначений вплив технологічних прийомів на показники якості дослідних кисломолочних напоїв. Розроблено комплексний показник якості кисломолочного напою з харчовим волокном «фіброгам».
В статье рассмотрены возможные способы обогащения кисломолочного напитка пищевым волокном «фиброгам». Определено влияние технологических приемов на показатели качества исследуемых кисломолочных напитков. Разработан комплексный показатель качества кисломолочного напитка с пищевым волокном «фиброгам». The paper considers possible ways to enrich dairy drink with food fiber "fibroham". The influence of technological approaches to performance quality research sour milk drinks. Composites the index of quality dairy drink with food fiber "fibroham". |
|
Date |
2012-06-27T11:02:18Z
2012-06-27T11:02:18Z 2009 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Кравцова, О. В. Якість кисломолочного напою залежно від способу збагачення його харчовим волокном «фіброгам» / О. В. Кравцова, T. А. Скорченко // Харчова промисловість. - 2009. - № 8. - С. 16-19.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1921 |
|
Language |
other
|
|