Запис Детальніше

Якість кисломолочного напою залежно від способу збагачення його харчовим волокном «фіброгам»

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Якість кисломолочного напою залежно від способу збагачення його харчовим волокном «фіброгам»
Качество кисломолочного напитка в зависимости от способа обогащения его пищевым волокном «фиброгам»
Quality of sour milk beverage according to the method of enriching its food fiber "fibroham"
 
Creator Кравцова, О. В.
Кравцова, Е. В.
Kravtsova, O.
Скорченко, Т. А.
Скорченко, Т. А.
Skorchenko, T.
 
Subject кисломолочний напій
кисломолочный напиток
milk drink
харчове волокно «фіброгам»
молочна основа
комплексний показник якості
пищевое волокно «фиброгам»
молочная основа
комплексный показатель качества
food fiber "fibroham" milk-based
comprehensive indicator of quality
 
Description У статті розглянуто можливі способи збагачення кисломолочного напою харчовим волокном «фіброгам». Визначений вплив технологічних прийомів на показники якості дослідних кисломолочних напоїв. Розроблено комплексний показник якості кисломолочного напою з харчовим волокном «фіброгам».
В статье рассмотрены возможные способы обогащения кисломолочного напитка пищевым волокном «фиброгам». Определено влияние технологических приемов на показатели качества исследуемых кисломолочных напитков. Разработан комплексный показатель качества кисломолочного напитка с пищевым волокном «фиброгам».
The paper considers possible ways to enrich dairy drink with food fiber "fibroham". The influence of technological approaches to performance quality research sour milk drinks. Composites the index of quality dairy drink with food fiber "fibroham".
 
Date 2012-06-27T11:02:18Z
2012-06-27T11:02:18Z
2009
 
Type Article
 
Identifier Кравцова, О. В. Якість кисломолочного напою залежно від способу збагачення його харчовим волокном «фіброгам» / О. В. Кравцова, T. А. Скорченко // Харчова промисловість. - 2009. - № 8. - С. 16-19.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1921
 
Language other