Запис Детальніше

Дослідження впливу виду та дози сухих молочних продуктів на консистенцію кисломолочного напою

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Дослідження впливу виду та дози сухих молочних продуктів на консистенцію кисломолочного напою
Исследование влияния вида и дозы сухих молочных продуктов на консистенцию кисломолочного напитка
The investigation of the type and dose of dry dairy products on the consistency of sour milk drink
 
Creator Скорченко, Т. А.
Скорченко, Т. А.
Skorchenko, T.
Кравцова, О. В.
Кравцова, О. В.
Kravtsova, O.
 
Subject кисломолочний напій
кисломолочный напиток
milk drink
сухі молочні продукти
реологічні показники
ступінь синерезису
сухие молочные продукты
реологические показатели
степень синерезису
dry milk products
the rheological parameters
synerezysu degree
 
Description Визначено вплив сухих сироваткових концентратів на якісні показники кисломолочних напоїв. Встановлено зміни реологічних і фізико –хімічних показників кисломолочних напоїв в залежності від дози внесення сухих молочних продуктів.
Определено влияние сухих сывороточных концентратов на качественные показатели кисломолочных напитков. Установлены изменения реологических и физико-химических показателей кисломолочных напитков в зависимости от дозы внесения сухих молочных продуктов.
The influence of dry whey concentrates on the qualitative characteristics of dairy beverages. It changes the rheological and physico-chemical parameters of dairy drinks in a dose-dependent introduction of dry dairy products.
 
Date 2012-06-27T11:12:03Z
2012-06-27T11:12:03Z
2007
 
Type Article
 
Identifier Скорченко, Т. А. Дослідження впливу виду та дози сухих молочних продуктів на консистенцію кисломолочного напою / Т. А. Скорченко, О. В. Кравцова // Молочна промисловість. - 2007. - №6(41) - С. 52-54.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1923
 
Language other