Дослідження впливу виду та дози сухих молочних продуктів на консистенцію кисломолочного напою
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Дослідження впливу виду та дози сухих молочних продуктів на консистенцію кисломолочного напою
Исследование влияния вида и дозы сухих молочных продуктов на консистенцию кисломолочного напитка The investigation of the type and dose of dry dairy products on the consistency of sour milk drink |
|
Creator |
Скорченко, Т. А.
Скорченко, Т. А. Skorchenko, T. Кравцова, О. В. Кравцова, О. В. Kravtsova, O. |
|
Subject |
кисломолочний напій
кисломолочный напиток milk drink сухі молочні продукти реологічні показники ступінь синерезису сухие молочные продукты реологические показатели степень синерезису dry milk products the rheological parameters synerezysu degree |
|
Description |
Визначено вплив сухих сироваткових концентратів на якісні показники кисломолочних напоїв. Встановлено зміни реологічних і фізико –хімічних показників кисломолочних напоїв в залежності від дози внесення сухих молочних продуктів.
Определено влияние сухих сывороточных концентратов на качественные показатели кисломолочных напитков. Установлены изменения реологических и физико-химических показателей кисломолочных напитков в зависимости от дозы внесения сухих молочных продуктов. The influence of dry whey concentrates on the qualitative characteristics of dairy beverages. It changes the rheological and physico-chemical parameters of dairy drinks in a dose-dependent introduction of dry dairy products. |
|
Date |
2012-06-27T11:12:03Z
2012-06-27T11:12:03Z 2007 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Скорченко, Т. А. Дослідження впливу виду та дози сухих молочних продуктів на консистенцію кисломолочного напою / Т. А. Скорченко, О. В. Кравцова // Молочна промисловість. - 2007. - №6(41) - С. 52-54.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1923 |
|
Language |
other
|
|