Запис Детальніше

Подовження термінів придатності до споживання кисломолочних напоїв

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Подовження термінів придатності до споживання кисломолочних напоїв
Продление сроков годности кисломолочных напитков
Extension of expiry dairy drinks
 
Creator Кравцова, О. В.
Кравцова, О. В.
Kravtsova, O.
Скорченко, Т. А.
Скорченко, Т. А.
Skorchenko, T.
 
Subject кисломолочні напої
термін придатності до споживання
закваски
стабілізатори
теплова обробка
консерванти
кисломолочные напитки
срок годности
закваски
стабилизаторы
тепловая обработка
консерванты
dairy drinks
expiry Date
fermentation
stabilizers
thermal processing
preservatives
 
Description Наведені технологічні заходи подовження термінів придатності до споживання кисломолочних напоїв. Розглянуті технологічні режими, сировина, рецептурні інгредієнти та способи пакування, які впливають на якісні показники протягом гарантованого терміну зберігання.
Приведенные технологические мероприятия продления сроков годности кисломолочных напитков. Рассмотрены технологические режимы, сырье, рецептурные ингредиенты и способы упаковки, которые влияют на качественные показатели в течение гарантийного срока хранения.
These technological measures elongation expiry dairy drinks. Considered technological regimes, raw, recipe ingredients and packaging methods that affect the quality indicators within the guaranteed period of storage.
 
Date 2012-06-27T11:34:18Z
2012-06-27T11:34:18Z
2007
 
Type Article
 
Identifier Кравцова, О. В. Подовження термінів придатності до споживання кисломолочних напоїв / О. В. Кравцова, Т. А. Скорченко // Молочное дело. - 2007. - № 7(56). – С. 6-7.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1927
 
Language other