Подовження термінів придатності до споживання кисломолочних напоїв
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Подовження термінів придатності до споживання кисломолочних напоїв
Продление сроков годности кисломолочных напитков Extension of expiry dairy drinks |
|
Creator |
Кравцова, О. В.
Кравцова, О. В. Kravtsova, O. Скорченко, Т. А. Скорченко, Т. А. Skorchenko, T. |
|
Subject |
кисломолочні напої
термін придатності до споживання закваски стабілізатори теплова обробка консерванти кисломолочные напитки срок годности закваски стабилизаторы тепловая обработка консерванты dairy drinks expiry Date fermentation stabilizers thermal processing preservatives |
|
Description |
Наведені технологічні заходи подовження термінів придатності до споживання кисломолочних напоїв. Розглянуті технологічні режими, сировина, рецептурні інгредієнти та способи пакування, які впливають на якісні показники протягом гарантованого терміну зберігання.
Приведенные технологические мероприятия продления сроков годности кисломолочных напитков. Рассмотрены технологические режимы, сырье, рецептурные ингредиенты и способы упаковки, которые влияют на качественные показатели в течение гарантийного срока хранения. These technological measures elongation expiry dairy drinks. Considered technological regimes, raw, recipe ingredients and packaging methods that affect the quality indicators within the guaranteed period of storage. |
|
Date |
2012-06-27T11:34:18Z
2012-06-27T11:34:18Z 2007 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Кравцова, О. В. Подовження термінів придатності до споживання кисломолочних напоїв / О. В. Кравцова, Т. А. Скорченко // Молочное дело. - 2007. - № 7(56). – С. 6-7.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1927 |
|
Language |
other
|
|