Запис Детальніше

Сучасні тенденції виробництва молочних консервів (Ч. 2)

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Сучасні тенденції виробництва молочних консервів (Ч. 2)
Современные тенденции производства молочных консервов (Ч. 2)
Trends dairy foods (Р. 2)
 
Creator Скорченко, Т. А.
Скорченко, Т. А.
Skorchenko, T.
 
Subject Згущене молоко з фруктозою, стабілізатори, барвники, сухі молочні продукти, сухі десертні суміші.
Сгущенное молоко с фруктозой, стабилизаторы, красители, сухие молочные продукты, сухие десертные смеси.
Сondensed milk with fructose, stabilizers, dyes, dry milk products, dry dessert mixes.
 
Description Наведено особливості технології згущеного молока з фруктозою. Розглянуті рецептурні інгредієнти та сучасний асортимент сухих молочних консервів.
Приведены особенности технологии сгущенного молока с фруктозой. Рассмотрены рецептурные ингредиенты и современный ассортимент сухих молочных консервов.
Given the features of technology condensed milk with fructose. Considered recipe ingredients and modern range of dry milk cans.
 
Date 2012-06-27T11:44:37Z
2012-06-27T11:44:37Z
2006
 
Type Article
 
Identifier http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1929
 
Language other