Сучасні тенденції виробництва молочних консервів (Ч. 2)
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Сучасні тенденції виробництва молочних консервів (Ч. 2)
Современные тенденции производства молочных консервов (Ч. 2) Trends dairy foods (Р. 2) |
|
Creator |
Скорченко, Т. А.
Скорченко, Т. А. Skorchenko, T. |
|
Subject |
Згущене молоко з фруктозою, стабілізатори, барвники, сухі молочні продукти, сухі десертні суміші.
Сгущенное молоко с фруктозой, стабилизаторы, красители, сухие молочные продукты, сухие десертные смеси. Сondensed milk with fructose, stabilizers, dyes, dry milk products, dry dessert mixes. |
|
Description |
Наведено особливості технології згущеного молока з фруктозою. Розглянуті рецептурні інгредієнти та сучасний асортимент сухих молочних консервів.
Приведены особенности технологии сгущенного молока с фруктозой. Рассмотрены рецептурные ингредиенты и современный ассортимент сухих молочных консервов. Given the features of technology condensed milk with fructose. Considered recipe ingredients and modern range of dry milk cans. |
|
Date |
2012-06-27T11:44:37Z
2012-06-27T11:44:37Z 2006 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1929
|
|
Language |
other
|
|