Методи визначення вуглеводів у молочних консервах
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Методи визначення вуглеводів у молочних консервах
Методы определения углеводов в молочных консервах Methods for determination of carbohydrates in the milk canned food |
|
Creator |
Пухляк, А. Г.
Пухляк, А. Г. Pukhlyak, A. Скорченко, Т. А. Скорченко, Т. А. Skorchenko, T. |
|
Subject |
достовірність результатів
достоверность результатов authenticity of results методи визначення вуглеводів згущені молочні консерви вміст сахарози вміст фруктози вміст лактози методы исследований углеводов сгущенные молочные консервы содержание сахарозы содержание фруктозы содержание лактозы methods of research of carbohydrates condensed canned milk content of sucrose fructose content lactose content |
|
Description |
Випробувано різні методи визначення вуглеводів у молочних консервах. Визначено їх точність та достовірність результатів. Удосконалено методику визначення масової частки фруктози у молочних консервах. Доведено, що значення масових часток окремих вуглеводів дослідних зразків, отримані за різними методиками, співставляються (корелюють) між собою, що підтверджує можливість використання розробленої методики на підприємствах молочної галузі для отримання достовірних результатів.
Исследовано различные методы определения углеводов в молочных консервах. Определена их точность и достоверность результатов. Усовершенствовано методику определения массовой доли фруктозы в молочных консервах. Доказано, что значения содержания отдельных углеводов опытных образцов, определенные разными методами, являются сопоставимыми между собой. Это подтверждает возможность использования разработанной методики на предприятиях молочной отрасли для получения достоверных результатов. Various methods for determination of carbohydrates in the canned food milk are researched. Their accuracy and authenticity of the results determined. The method for determination of fructose in the canned food milk was improved. We prove that the value of the content of individual of carbohydrates was defined by different methods are compared correlated with each other. These is confirms the possibility of using the developed method for the dairy industry in order to obtain reliable results. |
|
Date |
2012-06-28T09:21:30Z
2012-06-28T09:21:30Z 2004 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Пухляк, А. Г. Методи визначення вуглеводів у молочних консервах / А. Г. Пухляк, Т. Д. Скорченко // Харчова промисловість, 2004. - № 6(15). - С. 18-20.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1938 |
|
Language |
other
|
|