Запис Детальніше

Методи визначення вуглеводів у молочних консервах

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Методи визначення вуглеводів у молочних консервах
Методы определения углеводов в молочных консервах
Methods for determination of carbohydrates in the milk canned food
 
Creator Пухляк, А. Г.
Пухляк, А. Г.
Pukhlyak, A.
Скорченко, Т. А.
Скорченко, Т. А.
Skorchenko, T.
 
Subject достовірність результатів
достоверность результатов
authenticity of results
методи визначення вуглеводів
згущені молочні консерви
вміст сахарози
вміст фруктози
вміст лактози
методы исследований углеводов
сгущенные молочные консервы
содержание сахарозы
содержание фруктозы
содержание лактозы
methods of research of carbohydrates
condensed canned milk
content of sucrose
fructose content
lactose content
 
Description Випробувано різні методи визначення вуглеводів у молочних консервах. Визначено їх точність та достовірність результатів. Удосконалено методику визначення масової частки фруктози у молочних консервах. Доведено, що значення масових часток окремих вуглеводів дослідних зразків, отримані за різними методиками, співставляються (корелюють) між собою, що підтверджує можливість використання розробленої методики на підприємствах молочної галузі для отримання достовірних результатів.
Исследовано различные методы определения углеводов в молочных консервах. Определена их точность и достоверность результатов. Усовершенствовано методику определения массовой доли фруктозы в молочных консервах. Доказано, что значения содержания отдельных углеводов опытных образцов, определенные разными методами, являются сопоставимыми между собой. Это подтверждает возможность использования разработанной методики на предприятиях молочной отрасли для получения достоверных результатов.
Various methods for determination of carbohydrates in the canned food milk are researched. Their accuracy and authenticity of the results determined. The method for determination of fructose in the canned food milk was improved. We prove that the value of the content of individual of carbohydrates was defined by different methods are compared correlated with each other. These is confirms the possibility of using the developed method for the dairy industry in order to obtain reliable results.
 
Date 2012-06-28T09:21:30Z
2012-06-28T09:21:30Z
2004
 
Type Article
 
Identifier Пухляк, А. Г. Методи визначення вуглеводів у молочних консервах / А. Г. Пухляк, Т. Д. Скорченко // Харчова промисловість, 2004. - № 6(15). - С. 18-20.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1938
 
Language other